Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CUTREMURUL din Italia: Un copil de 11 ani este cel de-al saselea roman din Italia in cazul caruia MAE a confirmat decesul. Mama lui a fost gasita dupa sapte ore de cautari

Publicat:

Un copil de 11 ani este cel de-al saselea roman din Italia in cazul caruia MAE a confirmat, vineri, decesul, in urma cutremurelor, micutul fiind gasit, joi seara, sub daramaturi, in timp ce mama lui, gasita mai devreme, a fost operata intr-un spital din Rieti, declara preotul .

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie la Balți: O fetița de 12 ani, gasita strangulata intr-o fașie forestiera

17:10, 15.04.2024 - O fetița de 12 ani a fost gasita strangulata intr-o fașie forestiera din proximitatea municipiului Balți. Cazul a avut loc pe data de 13 aprilie, iar oamenii legii urmeaza sa stabileasca toate circumstanțele acestei tragedii.

Printre persoanele care au murit in explozia de la hidrocentrala Enel din Italia se afla și un roman

13:51, 10.04.2024 - Autoritatile italiene au confirmat decesul unui cetatean roman in urma exploziei produse la hidrocentrala Enel, soldata cu decesul a trei persoane, ranirea grava a altor cinci, precum si cu disparitia a patru persoane.

MAE: Un roman se numara printre victimele exploziei de la hidrocentrala din Italia

11:05, 10.04.2024 - Autoritatile italiene au confirmat decesul unui cetatean roman in urma exploziei produse marti la hidrocentrala Bargi din Camugnano, soldata cu decesul a trei persoane, ranirea grava a altor cinci, precum si cu disparitia a patru persoane, a anuntat miercuri Ministerul roman de Externe.

VIDEO. Un roman, printre victimele exploziei de la hidrocentrala din Italia

10:40, 10.04.2024 - Printre victimele care și-au pierdut viața in urma exploziei de la hidrocentrala de pe lacul de acumulare de la Suviana, in apropiere de Bologna, se afla și un roman. Autoritatile italiene au confirmat decesul unui cetatean roman in urma exploziei produse marti la hidrocentrala Bargi din Camugnano,…

MAE: Autoritațile italiene au confirmat decesul unui roman

10:20, 10.04.2024 - Potrivit informatiilor preliminare furnizate consulului roman, autoritațile italiene au confirmat decesul unui cetațean roman in urma exploziei produse marți la o hidrocentrala din Italia, a anunțat Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Roman de 26 de ani, mort intr-un accident rutier in Italia. Familia lui se pregatește sa il conduca pe ultimul drum: ”Te-ai stins in floarea tinereții”

09:45, 18.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Italia. Tanarul a murit la doar 26 de ani și a lasat in urma multe lacrimi și suferința. Familia lui se pregatește, acum, sa il conduca pe ultimul drum.

Presa din Anglia și verdictul in cazul lui Radu Dragușin

14:00, 05.03.2024 - ​Radu Dragușin a devenit cel mai scump fotbalist roman din istorie dupa ce Tottenham i-a platit lui Genoa suma de 25 de milioane de euro. De atunci, fundașul a strans in total 8 minute pentru englezi.

Caz incredibil in Italia. Un roman a fost prins in timp ce fura un pui rotisat, din cauza foamei. Cum a reacționat judecatorul

10:15, 21.02.2024 - Caz incredibil a ajuns in atenția tuturor. Un roman a furat un pui rotisat dintr-un magazin din Italia. Barbatul a fost prins de poliiști, iar mai apoi a ajuns in instanța. Iata ce decizie au luat judecatorii in cazul sau, dupa ce a marturisit ca a recurs la acest gest din cauza ca i-a fost foame.


Ce parere ai despre aceasta stire?