Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să-ţi albeşti natural dinţii, cu ajutorul fructelor

Publicat:

Stiai ca anumite fructe au in compozitia lor sau in coaja substante care pot reda albul natural al dintilor? Poate ca ai auzit pana acum acest lucru despre capsune, dar ele nu sunt singurele fructe care te pot ajuta in acest sens.

Bananele, de exemplu, contin o substanta care, chiar daca nu este acida, cum este lamaia, de exemplu, poate curata dintii. Daca vrei sa experimentezi, tot ce trebuie sa faci este sa iti freci dintii, pret de cateva minute, cu interiorul unei coji de banana.

Pentru ca am amintit de lamaie, e important sa stii ca este foarte eficienta in indepartarea…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noul trend pe TikTok: coaja de banana, folosita ca „botox natural”. Ce spun dermatologii VIDEO

21:20, 23.04.2024 - Poate fi considerata coaja de banana „botox natural”, așa cum e promovata de un nou trend pe TikTok? Metoda nu este atat de inutila pe cat ar putea crede scepticii, dar nici miraculoasa, cum sugereaza unii influenceri.

SUA, ingrijorare majora cu privire la ajutorul Chinei pentru Rusia, in contetul razboiului cu Ucraina

17:35, 07.04.2024 - America avertizeaza aliatii ca Beijingul ajuta din ce in ce mai mult Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, care ajuta Moscova in razboiul impotriva Ucrainei. Surse spun ca Rusia ar fi primit din partea Chinei imagini din satelit, in scopuri militare, dar și echipamente de tehnica…

Ce sa presari peste mucenici dupa ce ii scoți din cuptor. Trucul celor mai iscusite gospodine

13:40, 07.03.2024 - A venit momentul in care pregatim cei mai buni mucenici. Este un desert indragit de toata lumea, iar rețeta este diferita in funcție de zona țarii. Rezultatul este mereu foarte gustos, mai ales daca presarați un anumite ingredient dupa ce ii scoateți din cuptor. Cu ce sa presari mucenicii pentru un…

Cum poți atrage bogația cu ajutorul cojilor de portocala. Principiile Feng Shui de care sa ții cont

16:20, 28.02.2024 - Feng Shui este o practica chineza antica ce se ocupa de armonizarea energiei din mediul inconjurator. Se crede ca portocalele aduc prosperitate și succes in viața celui care le folosește. Cojile fructului nu ar trebui aruncate, ci utilizate pentru a te bucura de beneficiile materiale.

Alimente bogate in acid hialuronic. Ajuta-ți articulațiile sa se mențina tinere

17:30, 18.02.2024 - Acidul hialuronic este o substanța produsa in mod natural de corpul uman și se regasește in mai multe organe. Din pacate, se diminueaza in timp, odata cu inaintarea in varsta. Vestea buna insa este ca el poate fi asimilat prin intermediul alimentației.

Mihaela Bilic, incantata de un desert natural care ajuta și la constipație

20:51, 15.02.2024 - Medicul nutriționist Mihaela Bilic și-a uitat bolul cu micul dejun in frigider. Pusese și prune uscate, voia un iaurt cu fructe facut in casa. S-a ales cu un desert natural peste așteptari! Intr-o postare pe Facebook explica in detaliu cum se face. Deloc complicat! ”A meritat”, spune nutriționistul.…

Ghicitoarea zilei: „Ce este mai dulce decat mierea, mai amar decat coaja de lamaie și mai plin de iubire decat totul?”. Care este raspunsul

12:00, 13.02.2024 - Maine este Ziua Indragotiților, iar noi ți-am pregatit cateva ghicitori pe care sa le impartașești cu oamenii dragi ție in aceasta zi speciala. Tu ai idee care sunt raspunsurile la urmatoarele intrebari?


Ce parere ai despre aceasta stire?