Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să te protejezi de caniculă. SFATURI UTILE pe care le poţi pune uşor în aplicare

Publicat:

SFATURI ca sa te protejezi de canicula:

1. Fa-ti provizii: medicamente, alimente, bauturi nonalcoolice, astfel incat sa nu fii nevoit sa iesi din casa pe caldura.

2. Organizeaza-ti programul in asa fel incat intre 11:00 si 15:00 sa nu fii afara.

3. Daca esti nevoit sa iesi, totusi, in acest interval, poarta haine usoare, de culoare deschisa, din materiale naturale (de preferat bumbac), poarta palarie si ochelari de soare, aplica crema de protectie, bea multa apa si mergi tot timpul pe la umbra.

4. Fa dus sau baie, cat mai des, iar daca nu ai cum, stropeste-te din…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Trandafirii – sfaturi pentru plantare, ingrijire și inmulțire

11:30, 27.03.2024 - Admirat și intens cultivat, trandafirul ramane un etalon al frumuseții și eleganței, incantandu-ne cu petalele sale delicate și parfumul imbietor. In gradini romantice sau spații urbane, trandafirii aduc un farmec aparte, oriunde ar fi plantați. Cu toate acestea, pentru cei mai puțin experimentați in…

Pantofi scarțaitori: 4 sfaturi utile pentru a nu mai face zgomot in timpul mersului

08:35, 27.03.2024 - Pantofi scarțaitori: 4 sfaturi utile pentru a nu mai face zgomot in timpul mersului Continue reading Pantofi scarțaitori: 4 sfaturi utile pentru a nu mai face zgomot in timpul mersului at Tabu.

Carrefour, pe drumul colectarii selective prin Sistemul Garanție-Returnare: sfaturi utile pentru clienți

15:55, 04.03.2024 - Apa, vin, bauturi racoritoare – sunt cateva dintre produsele care se regasesc adesea pe lista noastra de cumparaturi. Cu cat familia este mai numeroasa, cu atat lista devine și mai stufoasa, dupa nevoi și preferințe.

Cum sa iți protejezi casa chiar și atunci cand nu ești acasa? Trucuri și gadgeturi utile

15:55, 27.02.2024 - Ești genul care verifica de trei ori ușa inainte sa pleci de acasa? Sau poate te-ai intors din drum pentru ca nu erai sigur ca ai inchis aragazul? Ei bine, nu ești singur! Siguranța locuinței noastre este o preocupare constanta, mai ales in absența noastr

Cum sa mananci painea fara sa te ingrași. Sfaturi care te pot ajuta

15:20, 27.02.2024 - Știm cu toții ca painea, cartofii, pastele, orezul fac parte din categoria alimentelor “cu greutate” pe care trebuie sa le introducem cu masura in alimentație noastra.Alimentele care conțin amidon sunt painea, cartofii orezul, și iata o modalitate de a le pregati astfel incat sa nu ingrașe, cu mențiunea…

(P) Calatorie fara probleme: cum sa-ți pastrezi acumulatorul auto la nivel optim

11:45, 20.02.2024 - (P) Calatorie fara probleme: cum sa-ți pastrezi acumulatorul auto la nivel optim Cand pornim intr-o calatorie, ultimul lucru pe care il dorim este sa ramanem in pana in mijlocul drumului. Un acumulator auto sanatos este cheia pentru o calatorie fara probleme. In acest ghid, vom explora pașii esențiali…

Amenajarea unei bai mici. Sfaturi utile de la designeri

09:50, 05.02.2024 - Amenajarea unei bai de mici dimensiuni poate parea o misiune dificila insa, cu un strop de imaginație și cateva trucuri de design interior poți sa obții un spațiu modern și bine organizat.

De ce parinții nu ar trebui sa lase nimic copiilor in testament. Un avocat da sfaturi utile cu privire la moștenire

20:06, 04.02.2024 - Un avocat susține ca alegerea preferata perfecta pentru parinți este aceea de a nu lasa nimic in testament copiilor, cu condiția sa se ia masuri alternative. Acesta explica de ce parinții ar trebui sa nu iși treaca copiii in testament și ce ar trebui sa faca in schimb.


Ce parere ai despre aceasta stire?