Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum s-au schimbat puii, din 1957 şi până acum. Diferenţa este uluitoare FOTO

Publicat:

Imaginea provine dintr-un studiu realizat la Universitatea din Alberta, Canada, care a analizat modul in care e evoluat industria avicola, scrie businessmagazin.ro. Diferentele de marime sunt urmarea, in primul rand, a separarilor genetice dintre rase, fara a fi influentate de medicamente sau de calitatea hranei. Care au fost concluziile.

Puii din 2005 sunt de patru ori mai mari decat cei din 1957 pentru ca rasa este mai productiva, iar hrana este transformata in carne intr-un mod mult mai eficient. Cercetatorii au folosit o unitate de masura aparte - o rata de conversie a gramului…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata Anamaria Prodan fara niciun filtru. Diferența e uriașa, imaginile vorbesc de la sine

10:51, 25.04.2024 - Anamaria Prodan are mare grija de imaginea sa! Impresara de 54 de ani este mereu aranjata și machiata impecabil cand iese in spațiul public, dar cum arata Anamaria Prodan fara niciun filtru? Diferențele sunt uriașe. Cum arata Anamaria Prodan fara niciun filtru Anamaria Prodan este una dintre cele mai…

Fenomen optic unic in Romania, vizibil in Rotonda. Misterul marelui ceas solar, vechi de un mileniu VIDEO

23:45, 09.04.2024 - Rotonda din Geoagiu (Hunedoara), cea mai veche biserica din Romania, dezvaluie in aceste zile un fenomen optic nemaivazut intr-un alt monument medieval de la noi, care atrage pasionații de astronomie. Cercetatorii au observat ca lacașul de cult se comporta ca un ceas solar.

Romania a inaugurat unul dintre cele mai moderne centre de cercetare din Europa: cercetatorii studiaza terapii noi anti-cancer

12:20, 15.03.2024 - Un centru de cercetare in bio-economie sustenabila a fost inaugurat, vineri, de Universitatea "Aurel Vlaicu" din Arad, in localitatea Vladimirescu, in urma unui proiect de 7,5 milioane de euro, aici lucrand peste 30 de cercetatori, unii reveniti in tara dupa ce au lucrat in centre importante din Europa,…

Inventatorii romani au inregistrat la OSIM ”painea cu friptura”: ”Nu se vede carnea, dar se simte”

10:25, 13.03.2024 - Cercetatorii romani au brevetat la OSIM painea cu friptura, in care carnea nu se vede, dar se simte. Universitatea ”Dunarea de Jos” din Galați a obținut un brevet de invenție pentru o paine proteica, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.Specialiștii…

Pot animalele sa „miroasa frica oamenilor? Cat de mult ne putem ascunde teama de simțurile patrupedelor

16:05, 06.03.2024 - Legatura speciala dintre oameni și animale a intrigat intotdeauna imaginația și curiozitatea noastra. De-a lungul timpului, s-a observat ca unele specii de animale, in special cainii, manifesta o sensibilitate aparte fața de emoțiile și starea de spirit a oamenilor. Intrebarea care persista este daca…

Ziua Limbii Elene, la Targoviște 

06:40, 19.02.2024 - Comunitatea Elena din Targoviște, afiliata Uniunii Elene din Romania, Consiliul Județean Dambovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domneasca” Targoviște, și Universitatea „Valahia” din Targoviște au marcat cea de-a șasea ediție a manifestarilor dedicate ZILEI LIMBII ELENE. Evenimentul s-a desfașurat…

Jens Stoltenberg: Mai mult de jumatate dintre tarile NATO isi vor atinge obiectivul de cheltuieli militare in 2024

14:46, 14.02.2024 -   "Anul acesta, ma astept ca 18 aliati sa cheltuiasca 2% din PIB-ul lor pentru aparare. Aceasta este o cifra record", a declarat Jens Stoltenberg intr-o conferinta de presa sustinuta inainte de reuniunea ministrilor apararii din NATO, care are loc joi la Bruxelles.In 2014 - anul cand Crimeea a fost…

Iluzia Thatcher: Tu vezi care este fața corecta? Cat de repede vezi diferența?

09:05, 11.02.2024 - Conceptul de "Iluzia Thatcher" a fost folosit pentru prima data de profesorul Peter Thompson de la Universitatea din York in 1980 și a pus bazele unui nou mod de a gandi despre modul in care procesam fețele. Numele vine de la premierul britanic din acea perioada, Margareth Thatcher, supranumita "doamna…


Ce parere ai despre aceasta stire?