Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum s-a îmbrăcat o FOCOASĂ gorjeancă la botezul nepoțelului ei!

Publicat:


In weekendul care tocmai a trecut a avut loc unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața unui cunoscut manelist. Acesta impreuna cu familia sa au participat la slujba de botez a noului membru al familiei. și-a botezat nepoțelul pe Matthias Ștefan, iar soția sa gorjeanca i-a fost alaturi. Aceasta a avut o apariție de senzație la eveniment.
In cursul zilei de sambata, , fiica lui , și Catalin Vișanescu l-au creștinat pe micuțul lor, Matthias Ștefan. La fastuosul eveniment au fost membrii familie, dar și prietenii acestora.

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Roxana Dobre iese in evidența și cand merge la restaurant! Florin Salam se poate mandri cu partenera sa de viața / PAPARAZZI

23:05, 24.04.2024 - Florin Salam are toate motivele sa fie mandru de soția sa, Roxana Dobre. Partenera de viața a menlistului este o mama dedicata creșterii copiilor, este frumoasa și il susține pe acesta la fiecare pas. Iata ipostazele in care a fost surprinsa de paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro.

Cum arata baiețelul lui Catalin Vișanescu și al soției sale, Betty Salam. Concurenții de la Asia Express au un fiu adorabil

17:25, 03.03.2024 - Catalin Vișanescu și Betty Salam, concurenții de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor, se mandresc cu un baiețel adorabil. Matthias Ștefan are 5 ani și seamana foarte bine cu mama lui.

Cum a fost filmata Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, in timpul unui concert al artistului. Ce a starnit reacții puternice

15:55, 29.02.2024 - Un videoclip in care apare Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, la un concert al artistului a generat o mulțime de reacții puternice din partea fanilor. Imaginile cu superba bruneta au luat prin surprindere oamenii din mediul online.

Ce mesaj a transmis Betty Vișanescu, la scurt timp dupa ce s-a aflat ca pleaca in Asia Express sezonul 7, alaturi de soțul ei

12:50, 27.02.2024 - Betty Vișanescu, fiica lui Florin Salam, a avut o prima reacție, la scurt timp dupa ce s-a aflat ca ea și soțul ei, Catalin Vișanescu, formeaza una dintre cele noua echipe de la Asia Express sezonul 7. Iata ce mesaj a transmis in mediul online! Fanii au reacționat imediat.

Betty Salam a anunțat cand va alea loc nunta ei și a lui Catalin Vișanescu. Fiica lui Florin Salam are planuri mari: ”Avem foarte multe...”

17:35, 03.02.2024 - Betty Salam are o familie frumoasa și un soț iubitor. Artista este casatorita la starea civila cu soțul ei, motiv pentru care toata lumea așteapta cu sufletul la gura momentul in care cei doi se vor casatori religios. Fiica lui Florin Salam a anunțat cand va avea loc nunta lor!

Soția lui Florin Salam face dezvaluiri fara perdea: Soțului meu nu ii place sa stea doar cu o domnișoara!

22:25, 30.01.2024 - Soția manelistului Florin Salam a izbucnit dupa ce soțul sau s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost acuzat ca a batut o prostituata. Roxana Dobre spune ca nu e deloc preocupata daca soțul ei iși face de cap cu alte femei, asta pentru ca relația lor e mult prea solida.Mai mult, Dobre dezvaluie ca…

Roxana Dobre, mesaj dupa scandalul in care este implicat Florin Salam. Soția manelistului ii este alaturi: „Prin ce am trecut...” / FOTO

10:00, 27.01.2024 - Roxana Dobre a transmis un mesaj dupa scandalul in care este implicat Florin Salam. Soția manelistului ii este alaturi și nu considera ca partenerul ei de viața a greșit cu ceva. Iata ce a postat soția artistului pe rețelele de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?