Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum isi protejeaza companiile angajatii chiar atunci cand acestia sunt in concediu?

Publicat:

Lumea afacerilor este din ce in ce mai aglomerata, iar competitia intre companiile angajatoare creste. Astfel ca cele mai mici detalii pot face diferenta pentru viitorii angajati.

Intotdeauna un angajat experimentat va alege compania care ii ofera fie mai multe beneficii, fie o calitate crescuta a celor uzuale. Tot beneficiile sunt cele care loializeaza un angajat incepator si il motiveaza sa-si insuseasca cultura organizatiei.

Printre avantajele oferite de angajatori, unul dintre cele mai importante sunt beneficiile medicale.

De ce asigurarea de sanatate a devenit…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

OMS avertizeaza despre potențialul unei noi pandemii: “Sistemele de sanatate trebuie sa fie pregatite”

16:35, 07.04.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații a vorbit despre noua pandemie care ar putea ameninta omenirea. Avertismentul OMS face referire la un posibil focar neașteptat de boala, un eveniment cu victime in masa sau un cutremur. Anunțul OMS despre o posibila pandemie Intr-un interviu la Antena 3 CNN, sefa Biroului…

La nivel mondial, speranta de viata a scazut cu un an si jumatate in timpul pandemiei Covid-19

12:21, 12.03.2024 - Speranta medie de viata, care a crescut constant timp de decenii in intreaga lume, a scazut brusc in anii 2020 si 2021, in timpul apogeului pandemiei de COVID-19, conform unui studiu publicat marti in jurnalul stiintific Lancet. Speranta de viata a scazut in aceasta perioada in marea majoritate (84%)…

Rafila: Casele de asigurari de sanatate trebuie sa faca verificari privind acordarea concedilor medicale

11:45, 06.03.2024 - Casele judetene de asigurari de sanatate trebuie sa faca verificari daca se inregistreaza ‘exagerari’ in acordarea de concedii medicale, a reiterat, miercuri, ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila. ‘Nu vreau sa transmitem niste mesaje in care, am citit titluri de presa, in care medicii, intr-un fel…

Pentru ca suntem „atenți” cu Ucraina, OMS ne-a donat echipamente medicale de peste 400.000 de euro

22:50, 01.03.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații  ne-a donat echipamente medicale de peste 400.000 de euro, destinate in principal asistenței medicale de urgența , a anunțat, vineri, Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgența (DSU). Șeful DSU a explicat ca sunt echipamente medicale care ”au fost…

Ciolacu spune ca traiește un moment ”ireal”. Ce a pațit premierul

11:06, 28.02.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a avut revelația unui moment istoric. Cu adevarat istoric, intr-adevar,  ca, de 15 ani, politicienii au gasit consens pe ceva. E vorba de semnarea contractelor de constructie a spitalelor regionale de la Iasi si Cluj , „un moment ireal”, dupa cum a susținut premierul Ciolacu.…

FOTO | Imagini și informații cutremuratoare: 'Medicii opereaza fara anestezie, iar pacienții sunt lasați sa țipe de durere'

06:05, 19.02.2024 - Medicii din Gaza au descris operarea pacienților fara anestezie, refuzul persoanelor cu afecțiuni cronice și tratarea ranilor in stare de putrefacție cu provizii medicale limitate. "Din cauza lipsei de analgezice, lasam pacienții sa țipe ore intregi", a declarat unul dintre ei pentru BBC.Organizația…

Angajații din Sanatate ies din nou in strada! Proteste de amploare, joi dimineața, in fața Ministerelor Muncii și Sanatații

09:05, 01.02.2024 - Deși Guvernul le-a oferit o marire de 20% a salariilor, sindicaliștii anunța ca oferta Guvernului este insuficienta, iar majorarea ar fi, in realitate, de doar zece procente raportata la salariul de baza.Nemulțumirile lor sunt legate și de sporurile salariale, dar și de personalul insuficient din spitale.Sindicaliștii…

Ce este ”sindromul cladirii bolnave”.  Risc major in cazul copiilor!

16:40, 30.01.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații atrage atenția asupra sindromului cladirii bolnave (Sick building syndrome). Acest sindrom este provocat de nivelul ridicat de  praf, de ventilația deficitara (in școli, birouri etc.), de prezența mucegaiului, de expunerea la formaldehida, la azbest etc. Potrivit specialiștilor,…


Ce parere ai despre aceasta stire?