Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum facem rapid cele mai bune brioşe cu ciocolată. Reţeta lui Bogdan Roman, bucătarul care a făcut senzaţie la Masterchef

Publicat:

Reteta a fost publicata de pe blogul sau.    Aveti nevoie de 150 de grame de faina, 100 de grame de zahar, 80 de grame de unt topit, 100 de mililitri de lapte, 2 banane pasate, 2 oua, 2-3 linguri de fulgi de ciocolata, 2-3 linguri de migdale zdrobite sau fulgi de migdale, jumatate de lingurita de sare, o lingurita de praf de copt, jumatate de lingurita de nucsoara, un plic de zahar vanilat sau semintele de la jumatate de baton de vanilie.    Mod de preparare   ”Amestecam cu un tel ouale cu zaharul pana ce se dizolva zaharul. Adaugam bananele pasate si amestecam.…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretul celui mai bun cozonac cu ciocolata. Rețeta cu care nu vei da greș

21:55, 04.05.2024 - Cozonacul este desertul tradițional romanesc nelipsit de la masa de Paște. Acest desert, cu arome bogate și textura pufoasa, face senzație de fiecare data. Daca vreți sa incercați ceva nou de sarbatorile pascale, puteți face cozonac cu ciocolata. Este absolut delicios și se face cu ingrediente puține.…

Pasca fara aluat. Secretul unui adevarat deliciu de Paște, dezvaluit de chef Sorin Bontea

16:25, 24.04.2024 - Cu invierea Domnului apropiindu-se cu pași repezi, entuziasmul gospodinelor de a pregati cele mai savuroase și inedite deserturi pentru a rasfața familia și musafirii atinge cote maxime. In acest sezon festiv al Paștelui, pasca tradiționala ocupa un loc de cinste pe mesele pregatite cu dragoste și grija.…

Tarta cu umplutura de iaurt

00:30, 29.03.2024 - Ingrediente pentru aluat: (pentru o forma de tarta cu diametrul de 24 de cm) 3 galbenusuri 120 gr unt topit 105 gr zahar 300 gr faina 5 gr praf de copt Intr-un bol amestecam galbenusurile impreuna cu zaharul pana se deschid la culoare si au o consistenta spumoasa. Adaugam untul topit (si racit in prealabil)…

Cea mai cautata rețeta de desert de pe internet. Cum se prepara prajitura tavalita prin ciocolata și fulgi de cocos

11:11, 15.03.2024 - Rețeta unui desert a captivat atenția iubitorilor de dulciuri din intreaga lume. Este vorba despre delicioasa prajitura tavalita prin ciocolata și fulgi de cocos, a carei preparare este pe cat de simpla, pe atat de rafinata. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Pulpa de rata cu ceapa caramelizata si cuscus

00:35, 15.03.2024 - Ingrediente: pulpa de rata condimente (sare, piper, cimbru) felii de portocala Se condimenteaza pulpa de rata si se pune pe 2-3 felii de portocala, invelita intr-o hartie de copt. Se introduce la cuptor, 40 de minute la 180 de grade, apoi se creste temperatura la 200 de grade, cu ventilatie si se scoate…

Rețeta simpla de mousse de ciocolata devenita virala. Ai nevoie de doar doua ingrediente

16:26, 10.03.2024 - Rețeta pe care o vom prezenta in continuare presupune numai doua ingrediente de baza (oua, smantana), plus ingredientele tradiționale (zahar și ciocolata rasa pe deasupra). Vei crea astfel un desert ușor ca textura, dar sofisticat, cu mai multe arome de ciocolata. Secretul este sa echilibrezi perfect…

Secretul celei mai gustoase creme de zahar ars cu mere. E delicioasa

15:46, 07.03.2024 - Crema de zahar ars este un desert foarte delicios care, pentru mulți dintre noi, ne aduce aminte de copilarie. Puteți incerca urmatoarea rețeta de crema de zahar ars cu mere. Este foarte delicioasa. Rețeta crema de zahar ars cu mere Crema de zahar este este un desert iubit de mulți oameni. Merele din…

Cum se prepara savarina de casa. Secretul celei mai gustoase prajituri

16:46, 19.02.2024 - Savarina se numara printre prajiturile preferate ale romanilor. Ușor de facut și foarte gustoase, reprezinta desertul perfect pentru o masa copioasa. Incercați urmatoarea rețeta și spuneți-ne ce parere aveți. Rețeta savarina gustoasa de casa Cu doar o cautare mica veți gasi nenumarate rețete de savarina.…


Ce parere ai despre aceasta stire?