Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cu ce se ocupă Daniela, sora Nicoletei Guță. A ales să nu-i calce pe urme tatălui ei celebru

Publicat:

Toata lumea o cunoaște pe Nicoleta Guța, insa puțini au auzit de sora ei, Daniela. Cele doua sunt foarte diferite, insa in ciuda faptului ca au alte ocupații, au o relație extrem de apropiata, spre mandria lui Nicolae Guța.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Intoarce-te acasa la tine”. Spaniolii protesteaza impotriva supraturismului. Masurile luate de localnici ca sa descurajeze turistii sa le mai „calce pragul”

07:05, 19.04.2024 - Protestele spaniolilor impotriva supraturismului au devenit din ce in ce mai dese si numeroase. Localnicii destinatiilor celebre precum insulele Canare, Barcelona sau Malaga apeleaza la tot felul de masuri ca sa descurajeze turistii sa mai viziteze aceste locuri, scrie observatornews.ro .

Nicoleta Guța, ținta hakerilor! Fiica lui Nicolae Guța a ramas fara contul de socializare. Ce suma incredibila i-au cerut pentru a-l recupera: ”Imi e frica”

22:50, 03.04.2024 - Nicoleta Guța se confrunta cu mari probleme! Cantareței i s-a furat contul de socializare, mai precis pagina personala de Facebook, acolo unde avea peste jumatate de milion de urmaritori. Acum, i s-au cerut 1000 de dolari pentru a putea sa-și recupereze contul! Ce spune fiica lui Nicolae Guța despre…

Xtra Night Show. Nicolae Guța, declarații despre relația cu soția lui, Cristina. Cei doi iși mai doresc un copil: "A trecut niște teste..." / VIDEO

00:20, 02.04.2024 - Nicolae Guța și soția lui, Cristina, traiesc o frumoasa poveste de dragoste de aproximativ 8 ani de zile. Cei doi au impreuna doi copii insa iși doresc sa devina parinți din nou. Ce declarații a facut manelistul despre actuala partenera de viața.

Marturia tulburatoare a tatalui Andreei, studenta la Medicina ucisa de iubitul ei: „Eram sigur ca ceva nu e in regula”

13:45, 25.03.2024 - Tatal studentei ucise la Timișoara rupe tacerea. Barbatul a povestit cu vocea gatuita de suferința ca a presimțit ca ceva grav s-a intamplat in momentul in care fiica sa nu i-a mai raspuns la telefon. Tatal tinerei studente la Medicina care a sfarșit in condiții cutremuratoare, ucisa de iubit, nu exclude…

Manelist celebru, sechestrat și pus sa cante pana la epiuzare. Nuntașii țineau cuțitele la brau

10:05, 15.03.2024 - Au fost clipe de coșmar pentru un cunoscut interpret de muzica de petrecere. Sorinel Copilul de Aur a fost sechestrat timp de 12 ore la o nunta din Craiova și obligat sa canta pana la epuizare. Manelistul s-a temut sa sune la poliție din cauza ca nuntașii țineau cuțite la brau. La petrecere a fost…

De ce și-a tatuat Nicolae Guța pe frunte numele tatalui sau. Ce semnificație are: „S-a spus ca vreau sa ies in evidența”

14:15, 04.03.2024 - Nicolae Guța și-a tatuat in urma cu mai mulți ani numele tatalui sau. Manelistul a surprins pe toata lumea atunci cand a aparut, pentru prima data cu desenul pe piele de pe frunte. Unii l-au judecat, spunand ca nu a vrut sa faca altceva decat sa iasa in evidența.

VIDEO - Austriecii fac minuni in Romania: Imagini spectaculoase cu autostrada care va traversa Carpații

21:05, 03.03.2024 - Austriecii de la PORR avanseaza serios cu cele doua tuneluri Alina și Daniela, care vor traversa Munții Carpați la nivel de autostrada. Secretarul de stat in Ministerul Transporturilor, Ionel Scrioșteanu, a fost in vizita pe șantierul autostrazii Sibiu Pitești și a aratat ca lucrarile sunt in avans…

Imaginile durerii! Marian Mexicanu și soția lui, prezenți la priveghiul tatalui artistei, in Chișinau / VIDEO

16:40, 16.02.2024 - Marian Mexicau și soția sa, Ana-Maria trec prin momente grele, dupa ce doi membri ai failiei au murit. In utma cu cateva zile s-a stins din viața bunica artistei, apoi au primit inca o veste de coșmar. Socrul acordeonistului a murit și urmeaza sa fie condus pe ultimul drum.


Ce parere ai despre aceasta stire?