Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sore, super SEXY in bratele unui barbat DEZBRACAT! Imaginile care sucesc mintile fanilor! (VIDEO)

Publicat:

Cantareata a postat un teaser al celui mai nou videoclip pe care urmeaza sa-l lanseze in curand si, cum era de asteptat – dat fiind ca Sore apare in ipostaze provocatoare alaturi de un barbat la bustul gol – clipul este deja un real succes. In cel mai nou clip al ei, al piesei “Bad [...] Sore, super SEXY in bratele unui barbat DEZBRACAT! Imaginile care sucesc mintile fanilor! (VIDEO)

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bibi, implicata intr-o noua relație? Cantareața s-a postat in brațele unui tanar misterios / FOTO

22:40, 22.03.2024 - Se afla sau nu Bibi in acest moment intr-o noua relație? Aceasta este intrebarea la care fanii cantareței așteapta un raspuns, in urma ultimelor postari facute publice de artista pe rețelele sociale. Iata cine este tanarul misterios in compania caruia s-a afișat, de curand, Bibi!

Știrile Antena Stars. Cantareața de muzica populara, impușcata in cap de soț! Artista l-a iubit enorm pe barbat: „Simțeam ca mor acolo” / VIDEO

17:00, 18.03.2024 - O cantareața de muzica populara a fost impușcata in cap de soț! Artista l-a iubit enorm pe barbat, insa gelozia lui a adus-o la un pas de moarte. Ce a marturisit Maria Ghinea despre coșmarul prin care a trecut.

Cum a reușit Oana Radu sa aiba incredere in ea. Ce sfat a dat vedeta fanilor: “Mi se spunea ca nu sunt…” / FOTO

23:50, 13.03.2024 - Oana Radu este o artista cunoscuta și se bucura de mult succes in prezent, dar nu a fost intodeauna așa. Cantareața a trecut prin momente dificle pentru a ajunge sa aiba incredere in sine, iar acum a ajuns la varianta sa ideala.

Emaa este insarcinata. Cum le-a dat artista vestea fanilor sai: „Gandirea magica nu mai e doar gandire...” / FOTO

11:35, 14.02.2024 - Fericire mare in familia artistei Emaa. Cantareața și-a anunțat fanii ca este insarcinata pentru prima data prin intermediul unei postari pe rețelele de socializare. Ce mesaj emoționant a transmis.


Ce parere ai despre aceasta stire?