Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Copil bătut crunt într-o școala din Bihor, sub ochii profesorilor?

Publicat:

Despre agresiunea din mediul școlar (bullying – eng.) nu va fi niciodata prea puțin de spus. E un fenomen cat se poate de real, intalnit in multe școli. Școala Gimnaziala nr. 1 Viișoara nu pare sa faca excepție. Doar ca aici nu pare a fi recunoscut și, deci, nici prevenit. Sau cel puțin așa susține familia elevului , din clasa a V-a de la Școala Gimnaziala nr. 1 din Viișoara (Bihor).

Tatal copilului, Gyarfas Iuliu, susține ca i-a semnalat in repetate randuri (verbal și scris) invațatoarei, dirigintei, dar și conducerii școlii, faptul ca fiul sau este agresat, umilit, batjocorit.…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce s-a intamplat in procesul dintre fratele Loredanei Chivu și fostul partener! Barbatul nu se lasa și "ataca" familia blondinei

22:50, 19.04.2024 - Scandalul dintre Loredana Chivu și fostul partener este departe de a se termina. Dupa ce barbatul i-a deschis nenumarate procese blondinei și a executat-o silit, acum ii "ataca" și familia. Ce s-a intamplat in procesul dintre fratele fostei asistente tv și fostul iubit.

Acces Direct. Drama fara margini in familia unui barbat. Robert a fost spulberat de o mașina acum patru luni: „Nici acum nu știm cine e autorul”

20:40, 18.04.2024 - Fratele lui Flori a fost spulberat in urma cu patru luni de un șofer care ar fi incurcat frana cu accelerația. Barbatul a fost lovit din plin, iar de atunci este in continuare in stare grava la spital.

Familia soților uciși in Bran, amenințata de tatal criminalului. Conflictul continua și la un an de la tragedie: ”O sa ajung langa fratele meu”

11:10, 04.04.2024 - Cazul crimei sangeroase din Bran continua cu dezvaluiri halucinante! In urma cu un an, Nicu și Alexandra au fost uciși de un vecin. La mai bine de un an distanța, se pare ca acest conflict continua. Familia victimelor ar fi fost amenințata cu moartea de tatal criminalului.

Fratele lui Marius Țepeliga, lautarul mort dupa o lunga suferința, declarații sfașietoare. Ciprian, copleșit de durere: „Mi-e dor de tine”

17:25, 22.03.2024 - Au trecut doua saptamani de cand Marius Țepeliga, lautarul care s-a luptat cu o boala grava, a murit. Familia trece prin momente cumplite și cu greu poate accepta faptul ca nu le mai este alaturi fizic. Lautarul avea un frate, pe Ciprian, cu care se ințelegea de minune.

Daune morale de 400.000 de euro, pentru familia unui oradean de 19 ani, ucis intr-un accident pe DN1, in Bihor

16:36, 01.03.2024 - BIHOR. Un barbat de 25 de ani, acuzat ca a provocat un grav accident pe DN1, langa Aleșd, in care și-a pierdut viața un oradean de 19 ani, a fost condamnat de Judecatoria Aleșd la 2 ani și 10 luni de inchisoare, cu suspendare.

Scene halucinante la procesul lui Vlad Pascu – judecatoarea a intrebat daca tanarul ucis se afla in sala!

23:15, 23.02.2024 - Intrebari halucinante puse de judecatoarea Ancuta Popoviciu in dosarul Vlad Pascu. Dupa ce l-a strigat pe tanarul mort in accident, a socat din nou rudele victimelor Judecatoarea din Mangalia, care are pe masa dosarul lui Vlad Pascu, este anchetata disciplinar dupa ce ieri, la primul termen, l-a strigat…

Tanar din Rascruci, DISPARUT in Italia. Mesajul transmis de fratele sau – FOTO

17:50, 20.02.2024 - Un tanar in varsta de 28 de ani, din Rascruci, este disparut. Ultima data s-a putut lua legatura cu el pe 8 februarie 2024, cand se afla in zona Calabria din Italia. De atunci, nu se mai știe nimic de el. Cengeri Razvan are inalțimea aproximativa de 1,70 m, circa 85 kg, constituție atletica, fața ovala,…

ISU Bihor:Patru incendii intr-o singura zi, produse in Batar, Ciutelec, Viisoara si Alesd

11:10, 29.01.2024 - Nr. 16 Oradea, 29.01.2024BULETIN INFORMATIVPatru incendii intr o singura zi, produse in Batar, Ciutelec, Viisoara si Alesd Echipajele de pompieri ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ldquo;Crisana" al judetului Bihor ISU Bihor au actionat sambata, 27 ianuarie a.c., pentru stingerea a patru…


Ce parere ai despre aceasta stire?