Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Consumul de pâine prăjită crește riscul de cancer? Află avertizările specialiștilor!

Publicat:

In multe dintre bucatariile universale dimineata incepe cu cel putin o felie de paine prajita. Nutritionistii nu recomanda folosirea painii in alimentatie. Dar care sunt motivele pentru care painea prajita nu ar trebui inclusa in meniul zilnic. Nutritionistul Cristian Margarit aminteste pe blogul personal de ce nu este bine sa consumam paine prajita. „Painea prajita irita tubul digestiv, este cancerigena si ingrasa”, sustine nutritionistul. a intrerupe procesul de fermentatie si a putea face aluatul comestibil urmeaza incalzirea pana cand coaja…

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sarea poate crește riscul de cancer cu 40%. Descoperire șocanta

08:31, 10.05.2024 -   Nutriționiștii de la Centrul pentru Sanatate Publica de la Universitatea din Viena au descoperit ca persoanele din Marea Britanie care adaugau sare la majoritatea meselor lor aveau cu 41% mai multe șanse de a dezvolta cancer la stomac decat cele care foloseau acest produs cu moderație, scrie dailymail.co.uk.Studii…

Furia te poate costa viața. Sa te superi chiar și pentru 8 minute crește riscul de atac de cord

16:50, 05.05.2024 - Furia, chiar și de scurta durata, poate avea consecințe grave asupra sanatații inimii, crescand semnificativ riscul de atac de cord. Opt minute de enervare pot fi suficiente pentru a modifica funcționarea vaselor de sange.

Nu toata painea cu maia este sanatoasa, avertizeaza un medic specialist. Care este consumul zilnic optim de fibre

15:30, 25.04.2024 - Nutritionistii sunt cu totii de acord ca, in mod normal, consumul regulat de paine din aluat cu maia poate duce la o mai buna sanatate intestinala și la o digestie imbunatațita. Dar trebuie sa fiti atenti de unde o achizitionati.

Atenție ce mananci! Anumiți aditivi alimentari ar putea crește riscul de diabet - studiu

15:25, 25.04.2024 - Consumul frecvent al anumitor emulsifianti pare sa fie asociat cu un risc mai ridicat de diabet, sugereaza un studiu amplu publicat miercuri, a carui metodologie face insa obiectul mai multor critici.

Consumul de alcool crește riscul de boli de inima, mai ales in cazul femeilor

20:10, 29.03.2024 - Noi date sugereaza ca un obicei regulat de a bea alcool poate crește riscul de a dezvolta boli de inima. Acest lucru pare sa fie valabil mai ales pentru femei, potrivit concluziilor unui studiu care va fi prezentat la sesiunea științifica anuala a Colegiului American de Cardiologie.

Poluarea aerului crește riscul de imbolnavire,agraveaza bolile preexistente cum ar fi astmul sau bronsita cronica,24 martie, Ziua Mondiala de Lupta Impotriva Tuberculozei

06:11, 24.03.2024 - Poluarea aerului crește riscul de imbolnavire,agraveaza bolile preexistente cum ar fi astmul sau bronsita cronica,24 martie, Ziua Mondiala de Lupta Impotriva Tuberculozei The post Poluarea aerului crește riscul de imbolnavire,agraveaza bolile preexistente cum ar fi astmul sau bronsita cronica,24 martie,…

Postul intermitent, ar putea creste riscul de boli de inima

07:00, 20.03.2024 - Postul intermitent, o dieta populara si in Romania, ar putea creste riscul de boli de inima Un nou studiu sugereaza ca o dieta populara printre celebritati precum Jennifer Aniston, Heidi Klum si Jennifer Lopez, cunoscuta ca post intermitent, ar putea fi legata de un risc crescut de deces din cauza bolilor…

Pericolul din consumul de ceapa verde - Puțina lume știe contraindicațiile

12:25, 26.02.2024 -   Medicii spun ca in cazul usturoiului si al cepei exista si efecte nocive, nu doar beneficii. In primul rand, ambele au un continut redus, dar existent de seleniu. Se adauga si faptul ca ambele legume vor conferi un miros al cavitatii bucale pe care majoritatea persoanelor (in mod firesc) nu il doresc,…


Ce parere ai despre aceasta stire?