Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Consumul de cartofi prăjiți crește sanșele de deces prematur

Publicat:

Modul in care gatim mancarea pe care o consumam este esențial pentru sanatatea noastra. Potrivit unui studiu al nutriționiștilor americani, persoanele care consuma cartofi prajiți de cel puțin doua ori pe saptamana iși dubleaza șansele sa moara prematur in comparație cu cei care incearca sa evite cartofii prajiți, noteaza CNN.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Screeningul pentru cancerul colorectal crește semnificativ șansele de vindecare

07:55, 03.04.2024 - Cancerul colorectal este a treia cea mai frecventa forma de cancer și a doua cauza principala a deceselor provocate de afecțiuni maligne, inregistrate la nivel... The post Screeningul pentru cancerul colorectal crește semnificativ șansele de vindecare appeared first on Special Arad · ultimele știri…

Consumul de alcool crește riscul de boli de inima, mai ales in cazul femeilor

20:10, 29.03.2024 - Noi date sugereaza ca un obicei regulat de a bea alcool poate crește riscul de a dezvolta boli de inima. Acest lucru pare sa fie valabil mai ales pentru femei, potrivit concluziilor unui studiu care va fi prezentat la sesiunea științifica anuala a Colegiului American de Cardiologie.

La ce distanța de casa trebuie sa plantezi brazii. Sfatul prețios de care sa ții cont, vor crește inalți și frumoși

14:45, 27.03.2024 - Plantarea brazilor in propria curte reprezinta cel mai ușor mod de a aduce natura mai aproape. Mai mult, ofera un aspect mult mai frumos și mai verde curții noastre. Pentru ca totul sa fie perfect, trebuie respectate cateva reguli atunci cand vine vorba despre plantarea brazilor. Modul corect de a planta…

Postul intermitent cu peste 16 ore de pauza alimentara crește cu 91% riscul de deces cardiovascular

16:55, 26.03.2024 - Un studiu efectuat pe peste 20.000 de adulți a constatat ca cei care au urmat un program de post intermitent cu limitarea consumului de alimente la mai puțin de opt ore pe zi au avut un risc cu 91% mai mare de deces din cauza bolilor cardiovasculare, potrivit American Heart Association.

Broccoli, super-leguma anului?

05:01, 20.03.2024 - Prevenirea bolilor este intotdeauna mai ușor de realizat decat vindecarea prin diverse masuri terapeutice. Sanatatea și nutriția sunt strans legate, corpurile noastre depinzand de substanțele nutritive, energia și substanțele chimice din alimente pentru a crește corespunzator, a se dezvolta și a se…

Beneficiile bananelor pentru sanatate. Pot fi incorporate intr-o mulțime de rețete

19:40, 06.03.2024 - De la micul dejun pana la desert, acestea pot fi incorporate intr-o mulțime de rețete, fie ca sunt proaspete sau congelate. Bananele sunt o sursa bogata de nutrienți, cum ar fi potasiul și vitamina B6. Acești nutrienți impreuna cu alte componente din banane pot oferi diverse beneficii pentru sanatate.…

Numarul de pași pe care trebuie sa il faci pe zi pentru a reduce riscul de deces prematur

11:06, 06.03.2024 - Fiecare pas pe care il faci in plus peste pragul de 2.200 de pași pe zi reduce riscul de deces prematur, arata un nou studiu. Dar, cel mai mic risc de moarte timpurie il au cei care fac intre 9.500 și 10.000 de pași zilnic.

Cat de des este in regula sa mananci oua și cum influențeaza colesterolul

21:50, 19.02.2024 -  Valoarea Nutriționala a OualorOuale sunt bogate in nutrienți esențiali, inclusiv proteine de inalta calitate, vitaminele A, D, E, K, B2, B6, B12, și minerale precum fierul, zincul și seleniul. De asemenea, conțin colina, importanta pentru funcția cerebrala și sanatatea ficatului. Ouale sunt, de asemenea,…


Ce parere ai despre aceasta stire?