Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Concurs de paraşutism şi zboruri de agrement la Tohanul Nou

Publicat:

Concursul va avea loc in perioada 6-8 mai 2016, pe aerodromul din . In afara de concurs, spectatorii vor avea oportunitatea sa faca zboruri cu avioane de 4 si 2 locuri.

Se vor survola si . Preturile incep de la 250 lei/zbor pentru trei persoane. Se va putea zbura si cu motoparapanta si chiar sa faca salturi cu parasuta. 

In program mai sunt trecute si zboruri demonstrative cu motoparapanta, cu avioane ultralight si prezentare de avioane si elicoptere. 

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zboruri suspendate din cauza tensiunilor din Orientul Mijlociu

21:55, 19.04.2024 - Mai multe companii aeriene au schimbat vineri rutele de zbor deasupra Iranului, au anulat unele curse, le-au deviat pe altele catre aeroporturi alternative sau au intors avioanele la punctele de plecare.

Zboruri istorice: 30 de avioane romanești aterizeaza in Balcic pentru intrarea in spațiul Schengen

12:11, 13.04.2024 - Pana la 30 de avioane romanesti sunt asteptate sa aterizeze pe aeroportul Balcic la 13 aprilie pentru a marca intrarea Bulgariei si Romaniei in spatiul Schengen pe calea aerului si pe apa la 31 martie, a anuntat joi statiunea de pe litoral Albena.

Primaria Campia Turzii: Complexul de Agrement „La Trei Lacuri” a fost populat cu pește

10:25, 10.04.2024 - ???????????????????????????????????????? ???????? ???????????????????????????????? „???????? ???????????????? ????????????????????????” ???? ???????????????? ???????????????????????????? ???????? ????????ș???????? ❓Ce specii? ❔️Ce cantitate? ????Ne spune chiar domnul primar, in clipul de mai jos! Primaria…

Exercițiu combinat al pompierilor militari suceveni la aeroport pornind de la scenariul ciocnirii a doua avioane in aer (FOTO)

13:40, 02.04.2024 - Marți, 2 aprilie a.c., pompierii militari suceveni au organizat un exercitiu in domeniul situatiilor de urgenta cu tema Interventia Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” al judetului Suceava, impreuna cu Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava si celelalte institutii cu functii…

Wizz Air introduce noi zboruri catre o destinație de vacanța. Prețurile sunt de 199 de lei

21:55, 25.03.2024 - Compania aeriana Wizz Air a facut un anunț important pentru turiști. In urmatoarea perioada urmeaza sa fie introduse mai multe rute catre marile orașe din Europa, iar prețurile vor fi reduse, astfel canumeroase persoane se pot bucura de oferte.

Japonia a aprobat exportul de avioane de vanatoare de noua generatie

12:45, 15.03.2024 - Partidele aflate la putere in Japonia au convenit vineri sa aprobe exportul de avioane de vanatoare de noua generatie dezvoltate impreuna cu Regatul Unit si Italia, o noua relaxare a regulilor stricte privind transferul de echipamente militare din arhipelagul nipon, informeaza AFP, potrivit Agerpres.…

Economistul Corneliu Engi, director general interimar la Baza de tratament și agrement Baile Sarate Ocna Mureș

07:00, 08.03.2024 - Economistul Corneliu Engi, director general interimar la Baza de tratament și agrement Baile Sarate Ocna Mureș Economistul Corneliu Engi – director general interimar la Baza de tratament și agrement Baile Sarate Ocna Mureș Fostul director al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Munca (AJOFM)…

Congresul SUA a aprobat vanzarea de avioane F-16 Turciei lui Erdogan

14:10, 11.02.2024 - Vanzarea de avioane de lupta americane F-16 catre Turcia a fost aprobata de Congresul american, punand capat unor luni de negocieri intre Washington si Ankara, a anuntat duminica ambasadorul SUA in Turcia, informeaza Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?