Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Complet neașteptat! Cu ce se ocupă astăzi soția lui Rareș Bogdan. Imagini incendiare cu aceasta

Publicat:

Rareș Bogdan este foarte mandru de soția sa și o promoveaza ori de cate ori are ocazia. Și pe buna dreptate, pentru ca Florina este o femeie foarte frumoasa. Pentru a se menține mereu in forma, aceasta a facut dintotdeauna mult sport. Iar acum, se pare ca a devenit inclusiv un job.

Citeste articolul mai departe pe capital.ro…  

Sursa articol: capital.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Popa a devenit tatic. Soția lui, Madalina, a adus pe lume o fetița. Primele imagini cu micuța / VIDEO

21:26, 13.04.2024 - Fericire mare in familia lui Adrian Popa! Fotbalistul și soția lui au devenit parinți pentru prima data. Madalina a fost cea care a dat vestea cea mare pe rețelele de socialziare și a publicat primele imagini cu micuța.

Soția lui Adi Minune construiește un hotel. A postat primele imagini / VIDEO

20:15, 07.04.2024 - Soția lui Adi Minune nu sta pe ganduri atunci cand iși dorește ceva! Karmen Minune a anunțat pe rețelele de socializare ca mama ei construiește un hotel. Ba chiar mai mult, artista a postat și primele imagini. Iata cum arata localul.

Imagini dureroase de la locul in care a murit Gabi Stangau. Soția lui este copleșita de suferința / FOTO

09:50, 21.03.2024 - Familia lui Gabi Stangau sufera cumplit dupa moartea lui. Diana, soția artistului, nu pierde nicio ocazie in care sa il viziteze la mormant sau la locul unde acesta s-a stins din viața. Familia și prietenii lui au decorat locul unde s-a produs tragedia cu o mulțime de lumanari și candele, iar imaginile…

Imagini incendiare cu Andreea Balan. Artista nu se da la o parte nici la 39 de ani

20:55, 17.03.2024 - Andreea Balan se menține in forma la frumoasa varsta de 39 de ani și le da clasa multor domnișoare. Vedeta a “tras pe ea” cea mai scurta fustița din garderoba și a plecat la plimbare. Chiar daca vremea nu a fost potrivita pentru o astfel de ținuta, Andreea și-a luat inima in dinți și a […]

Cum arata soția lui Cosmin Vijeu de la Asia Express. Imagini alaturi de partenera lui din ziua in care a plecat pe Drumul Zeilor

12:55, 05.03.2024 - Cosmin Vijeu a acceptat provocarea Asia Express, alaturi de colegul sau, Adrian Nartea. Cei doi au pornit deja in aventura de pe Drumul Zeilor, iar alaturi, in aeroport, le-au fost familia și apropiații. Iata cum arata soția lui Cosmin Vijeu!

Imagini cutremuratoare de la inmormantarea lui Alexei Navalnii. Sotia opozantului lui Putin a lipsit: „Este capabil de orice”

17:06, 01.03.2024 - Astazi a avut loc inmormantartarea lui Alexei Navalnii, un eveniment extrem de trist pentru cei care l-au cunoscut. Au participat o mulțime de oameni, care l-au condus pe ultimul drum in ropote de aplauze. Sotia opozantului lui Putin a lipsit de la funeralii, dar a transmis un mesaj dur pentru cei pe…

Imagini incendiare cu Madalina Ghenea in costum de baie. Cum s-a pozat vedeta

16:05, 27.02.2024 - Admirata pentru frumusețea și farmecul ei, Madalina Ghenea, in varsta de 36 de ani, a starnit din nou imaginația internauților, publicand fotografii in ipostaze care mai de care mai provocatoare. Superba actrița și-a etalat trupul de invidiat pe un iaht din Insula Capri.


Ce parere ai despre aceasta stire?