Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Comisia Europeana sesizeaza Consiliul UE: Romania nu corecteaza deficitul bugetar

Publicat:

sesizeaza Consiliul UE: Romania nu corecteaza deficitul bugetar a constatat ca Romania nu a adoptat masuri active pentru a corecta devierea semnificativa de la obiectivele bugetare pe termen mediu, astfel ca va cere Consiliului UE sa recomande din nou Bucurestiului masuri pentru corectarea deficitului bugetar excesiv.

"În cazul României, a stabilit ca nu a fost adoptata nicio actiune efectiva ca reactie la recomandarea facuta de în iunie". În acest context, "propune…

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Comisia Europeana, raport anual privind Schengen

17:26, 16.04.2024 - Mai mult de jumatate de miliard de calatori au vizitat spatiul Schengen in 2023, atingandu-se 92% din nivelurile anterioare pandemiei, din 2019, ceea ce a contribuit in mod semnificativ la economia Uniunii Europene, indica raportul anual privind starea spatiului Schengen publicat marti de Comisia Europeana.…

O noua fabrica se deschide in Romania. Peste 150 de posturi sunt disponibile

16:55, 13.04.2024 - Extinderea activitații grupului belgian Sonaca in Romania prin construirea unei noi fabrici reprezinta o veste imbucuratoare pentru industria aerospațiala și pentru economia țarii. Investiția de 38 de milioane de euro in noua fabrica va aduce beneficii semnificative atat in ceea ce privește creșterea…

Comisia Europeana: Bulgaria si Romania intra in spatiul Schengen! Controalele la frontierele aeriene si maritime interne vor fi eliminate

14:15, 30.03.2024 - Pe 31 martie, Bulgaria si Romania devin state membre ale spatiului Schengen: normele Schengen inclusiv cele referitoare la eliberarea vizelor Schengen se vor aplica in ambele tari, iar controalele la frontierele aeriene si maritime interne vor fi eliminate.Potrivit unui comunicat al Comisiei Europene,…

Deputat Cristina Burciu: Gestionarea fondurilor europene nerambursabile aferente Politicii de coeziune, eficientizata prin simplificare și digitalizare

17:35, 26.03.2024 - Politica de coeziune se remarca drept una dintre cele mai importante și complexe politici din cadrul Uniunii Europene, avand ca obiectiv principal reducerea disparitaților economice, sociale și teritoriale intre diferitele regiuni ale statelor membre. Toate cele 16 programe ulterioare din cadrul Acordului…

Val de avertismente și critici pentru Romania de la Comisia Europeana. “Vedem ca tendința merge in direcția greșita. Suntem foarte ingrijorați”

11:20, 20.03.2024 - Romania are nevoie urgenta de un plan fiscal credibil pe termen mediu, cu o reforma fiscala, a declarat Declan Costello, director general adjunct pentru afaceri economice și financiare din cadrul DG ECFIN.Celine Gauer, responsabila pentru gestionarea PNRR la nivel european, a atras atenția ca multe…

SCHENGENVISAINFO: Preocuparile privind migrația ilegala nu vor impiedica aderarea Bulgariei și a Romaniei cu frontierele terestre

06:50, 20.03.2024 - Comisia Europeana și Ministerul Afacerilor Externe din Romania confirma ca nu exista condiții noi privind cotele de migranți pentru aderarea cu frontierele terestre pentru Bulgaria și Romania. Aderarea Bulgariei și a Romaniei la Zona Schengen ar trebui sa fie finalizata la 1 mai 2024, spune economistul…

CSAT se reuneste in sedinta: Situatia de securitate in regiunea Marii Negre, pe ordinea de zi

12:51, 21.02.2024 - George Lupu (www.b1tv.ro) Consiliul Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) se reuneste, miercuri, la Palatul Cotroceni. Potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale, pe ordinea de zi a sedintei Consiliului sunt incluse subiecte referitoare la: evolutii privind situatia de securitate in regiunea…

Critici de neconstituționalitate a operațiunii juridice “de comasare”  

10:46, 05.02.2024 - Av. Liviu Draganescu In conformitate cu dispozițiile art.1 alin. (3) din Legea 33/2007 privind organizarea și desfașurarea alegerilor pentru Parlamentul European, modificata și republicata: ”mandatul membrilor din Romania in Parlamentul European este de cinci ani”. Legea anterior menționata statueaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?