Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coliziune între două mașini, la Fădimac. Două persoane au fost rănite

Publicat:

Doua persoane au ajuns la spital in urma unui accident produs duminica, pe raza localitații Fadimac.

Conform polițiștilor, un autoturism a intrat in depașirea mai multor mașini parcate pe marginea drumului și a acroșat un alt autoturism, care circula regulamentar, din sens opus.

In urma impactului dintre cele doua autovehicule, doua persoane au fost ranite și au fost transportate la spital: șoferul autoturismului care circula regulamentar și un copil de 14 ani, pasager in aceeași mașina.

In cauza, polițiștii efectueaza cercetari intr-un dosar penal sub aspectul savarșirii…

Citeste articolul mai departe pe lugojexpres.ro…  

Sursa articol: lugojexpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Carambol cu trei mașini pe „șoseaua morții”, langa Buzau. Doua persoane au fost ranite VIDEO

16:05, 23.04.2024 - Un grav accident rutier s-a produs, marți la pranz, pe DN2 E85, la ieșirea din localitatea Potarnichești, comuna buzoiana Poșta Calnau. In coliziune au fost implicate trei autovehicule. Echipaje de la ISU Buzau și SAJ au fost mobilizate la fața locului pentru a acorda primele ingrijiri medicale.

FOTO - Accident mortal teribil: un barbat a decedat, totul dupa o coliziune intre trei mașini / Patru persoane au ajuns la spital in stare grava

20:35, 19.04.2024 - Un barbat de 58 de ani a decedat, iar alte patru persoane, intre care si doi copii, au ajuns la spital, vineri seara, in urma coliziunii a trei autoturisme pe principala artera de circulatie din municipiul Ramnicu Valcea.

O femeie a murit și alte trei persoane au fost ranite dupa ce un șofer a vrut sa intoarca fara se asigure

09:45, 31.03.2024 - O femeie a murit, iar cinci persoane, intre care doua minore, au fost ranite in urma ciocnirii violente dintre doua masini. Accidentul rutier care s-a produs sambata seara, la intrare in Timisoara. Un șofer, de 57 de ani, aflat pe banda I de mers, ar vrut sa intoarca fara sa se asigure si s-a izbit…

O femeie de 35 de ani a decedat, iar alte cinci persoane au fost ranite in accidentul din Bucovat

12:16, 28.03.2024 - O femeie de 35 de ani a decedat, iar alte cinci persoane au fost transportate la spital, in urma unui grav accident de circulatie care a avut loc, joi, in judetul Dolj, pe drumul judetean 552, la iesirea din comuna Bucovat catre Terpezita, au informat ISU si IPJ Dolj, potrivit Agerpres. Potrivit…

Accident grav in Cluj. Șapte persoane au fost ranite și au ajuns la spital, dupa ce trei mașini s-au ciocnit

18:51, 23.03.2024 - Un accident grav a avut loc intre localitațile Vlaha și Luna de Sus, din județul Cluj. Trei autoturisme au fost implicate, iar mai multe persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind transportate la spital.

Accident rutier in Dambovița intre doua autoturisme. Cinci persoane au fost ranite și au ajuns la spital

23:25, 25.02.2024 - Un accident violent a avut loc pe DN72, pe direcția de mers Targoviște catre Ploiești. Cinci persoane au ajuns la spital, printre care și doi copii, avand nevoie de ingrijiri medicale. Polițiștii sosiți la fața locului au deschis un dosar și se fac cercetari pentru a afla modul in care a avut loc accidentul.

Dambovița: Patru persoane au fost ranite dupa ciocnirea dintre doua mașini. Victimele au ajuns la spital

15:16, 07.02.2024 - Patru persoane au fost ranite vineri seara dupa ce doua mașini au intrat in coliziune pe raza comunei Darmanești. Toate victimele au fost transportate la spital pentru ingrijiri medicale. In urma deplasarii la fața locului și din primele cercetari efectuate, polițiștii au constatat ca o femeie de 26…


Ce parere ai despre aceasta stire?