Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cluj: Un consilier local a murit într-un accident stupid

Publicat:

Un consilier local din județul Cluj a sfârșit tragic, în urma unui accident stupid și nefericit. 

, 37 de ani, consilier local din localitatea Baisoara, judetul Cluj, a murit dupa ce a cazut in timp ce cobora un deal si s-a lovit la cap.

Apropiații spun ca afara ploua, iar a alunecat, a cazut, și s-a lovit cu capul de o piatra. Barbatul și-a pierdut cunoștința și s-a înecat în apa care curgea de pe versant.

Toata comunitatea din Baișoara, dar și din localitațile învecinate, este șocata de celepetrecute. urma…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident cumplit pe DN6: Un barbat a murit dupa ce mașina in care se afla a lovit un cap de pod

22:00, 06.05.2024 - Un barbat a murit in urma unui accident care a avut loc duminica pe DN 6, in localitatea Sadova Veche, din județul Caraș-Severin. Un autoturism a lovit duminica un cap de pod pe DN 6, in Sadova Veche, județul Caraș-Severin, iar in urma evenimentului rutier un barbat a murit.

Doi tineri au murit intr-un accident nimicitor, in județul Valcea. O fata de 14 ani, grav ranita VIDEO

12:20, 07.04.2024 - Un accident rutier tragic a avut loc la primele ore ale dimineții de duminica, in localitatea Dragoești, județul Valcea. Doi tineri și-au pierdut viața, iar o minora se lupta pentru supraviețuire, la spital.

Un barbat a murit dupa ce s-a rasturnat cu masina si a lovit un cap de pod

09:11, 04.04.2024 - Accident mortal, ieri-seara, pe raza localitatii Ciula Mare, din judetul Hunedoara, dupa ce un sofer a pierdut controlul masinii, care s-a rasturnat si a lovit un cap de pod. Miercuri, in jurul orei 20.20, Poliția Orașului Hațeg a fost sesizata despre incidentul rutier. In accident a fost implicat un…

Accident feroviar in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de un tren. Victima a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar

08:36, 22.03.2024 - Un accident mortal s-a produs, in urma cu cateva ore, in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost calcat de tren. Acesta a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar, iar gestul teribilist l-a costat viața. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața.

ACCIDENT in judetul Cluj: A intrat cu TIR-ul in biserica noaptea trecuta

08:10, 19.03.2024 - Un autocamion, condus de un sofer in varsta de 20 de ani, a ieșit noaptea trecuta afara parții carosabile si s-a oprit in gardul si cladirea unui lacas de cult din localitatea Bucea, judetul Cluj.

Un barbat a murit in urma unui accident feroviar grav. Buldoexcavatorul pe care il conducea, lovit in plin de un tren

16:25, 11.03.2024 - Un accident feroviar cumplit a avut loc in localitatea Caiuti din judetul Bacau. Un tren plin cu pasageri a spulberat un buldoexcavator. Un barbat care conducea un buldoexcavator  nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferata și a fost izbit in plin de un tren in care se aflau 40 de calatori.…

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.

Accident grav in județul Dolj! Un sofer de 24 de ani a murit, dupa ce a intrat cu masina intr-o caruta in care se aflau patru persoane / FOTO

08:05, 19.02.2024 - Un accident cumplit a avut loc, in urma cu o seara, in județul Dolj! Un șofer de 24 de ani și-a pierdut viața, dupa ce a intrat cu mașina intr-o caruța in care se aflau patru persoane, dintre care doi minori.


Ce parere ai despre aceasta stire?