Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Chindia în formă maximă la Iași! Vezi scorul incredibil!!!

Publicat:

foto facebook StiintaMiroslava  Targoviștenii s-au deplasat la Iași pentru a disputa etapa intermediara cu Miroslava. Chindia atinge forma maxima și concretizeaza Post-ul Chindia in forma maxima la Iași! Vezi scorul incredibil!!! apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe gazetadambovitei.ro…  

Sursa articol: gazetadambovitei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chindia se impune la Progresul, in penultima etapa a playout-ului. Urmeaza meciul de acasa, cu Slatina

13:46, 28.04.2024 - Chindia se impune la Progresul Spartac, echipa de pe ultimul loc al grupei B a playout-ului, cu 2-0, prin reușitele lui Fedele (75′) și Zivkovic (89′). Targoviștenii au deschis tarziu scorul pe terenul Progresului, echipa care are acumulat doar un punct, insa conteaza ca cele 3 puncte au ajuns la Targoviște,…

Halul in care arata pontonul Elenei Udrea. Deși pare incredibil, funcționeaza la capacitate maxima VIDEO

16:56, 24.04.2024 - Pontonul se afla la intrarea pe Faleza Inferioara a Galațiului si ar fi putut oferi o priveliște frumoasa. In realitate, imaginea pare a fi desprinsa dintr-un film horror. Cu toate acestea, in lipsa altui ponton, acesta funcționeaza la capacitate maxima.

VIDEO | Caz incredibil la Iași: Doi barbați au trecut Prutul cu barca pneumatica și intenționau sa ajunga in Spania

17:55, 04.04.2024 - Doi cetateni cubanezi au fost prinsi de politistii de frontiera ieseni la scurt timp dupa ce au trecut raul Prut cu o barca pneumatica, ei declarand ca intentionau sa ajunga in Spania.

Topul celor mai bune cartiere din orașele Romaniei. Clasamentul arata și cartierele de care este mai bine sa fugi

18:30, 02.04.2024 - In urma unui studiu detaliat al factorilor care definesc calitatea vieții in orașele din Romania, Sibiu, Brașov și Arad s-au clasat drept cele mai bine cotate orașe din țara. Acest clasament lucreaza cu date obiective, precum traficul, infrastructura, calitatea aerului și nivelul prețurilor imobilelor,…

Miami Open: Ekaterina Alexandrova vs Jessica Pegula - Rusoiaca, in forma maxima

09:50, 27.03.2024 - Ekaterina Alexandrova - Jessica Pegula, meci contand pentru sferturile de finala ale turneului WTA 1000 de la Miami (Florida, SUA), este programat, miercuri, 27 martie, nu inainte de ora 17:00, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2.

Alexandru Chipciu, in mare forma » Show la conferința de presa: „Mai nasol daca intram in play-off” + Amintiri de la ultimul titlu cu FCSB: «Ba, cat e scorul dincolo?»

16:40, 07.03.2024 - Alexandru Chipciu (34 de ani) a fost prezent la conferința de presa premergatoare duelului dintre Voluntari și U Cluj, din ultima etapa a sezonului regulat. Duelul va avea loc vineri, 8 martie, de la 20:00. Cu o victorie, „studenții” sunt calificați in play-off. Mijlocașul Universitații Cluj a oferit…

Jaf incredibil la Transporturi: Terenul spitalului și al policlinicii Witting este evaluat la… 2 lei

11:46, 04.03.2024 - Disperarea ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, de a da gratis spitalele CFR catre baronii locali PSD și PNL a scos in evidența un tun imobiliar incredibil regizat la Spitalului Clinic nr. 1 Cai Ferate „Witting”. Forma finala a Hotararii care va fi adoptata de Guvern privind transferul Spitalului…

Romica Țociu spune ca e „bomba” pe plan profesional și personal: „Sunt in forma maxima!"

17:50, 20.02.2024 - Romica Țociu (62 de ani) traverseaza o perioada plina din punct de vedere profesional. Actorul face echipa buna cu Paula Chirila la „Te cunosc de undeva", filmeaza pentru serialul „Bravo, tata!", tot de la Antena 1, iar lista continua.


Ce parere ai despre aceasta stire?