Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

China ajută Rusia să realizeze ''cea mai importantă expansiune militară din epoca sovietică''

Publicat:
China ajută Rusia să realizeze ''cea mai importantă expansiune militară din epoca sovietică''

China ajuta Rusia sa realizeze "cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica si intr-un ritm mai crescut decat credeam ca este posibil" la inceputul razboiului din Ucraina, a avertizat vineri un inalt oficial american, relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol si foto: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Amnesty International. Ordinea mondiala, ”in pragul distrugerii”

11:15, 24.04.2024 - Ordinea mondiala construita dupa 1945 este „in pragul distrugerii”, a avertizat secretara generala a Amnesty International, Agnes Callamard, cu prilejul publicarii raportului anual al organizatiei privind situatia drepturilor omului in lume, transmit AFP si dpa. Raportul critica in special Israelul,…

Avertismentul unui oficial american: China ajuta Rusia sa realizeze „cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica”

09:40, 13.04.2024 - China ajuta Rusia sa realizeze „cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica si intr-un ritm mai crescut decat credeam ca este posibil" la inceputul razboiului din Ucraina, a avertizat vineri un inalt oficial american, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

Reacția Chinei la acuzația ca ajuta Rusia in razboiul din Ucraina: „China nu accepta nicio critica sau presiune in acest sens”

14:30, 10.04.2024 - China a declarat miercuri, 10 aprilie, ca respinge orice „critici sau presiuni" care vizeaza legaturile sale cu Rusia. Aceasta declarație vine dupa ce Statele Unite au avertizat ca vor trage la raspundere Beijingul daca Rusia reușește sa faca noi castiguri teritoriale in Ucraina, informeaza News.ro,…

Alianța Putin - Xi. De ce Occidentul nu poate sa realizeze o ruptura intre Rusia și China

18:45, 09.04.2024 - Strangerea relațiilor dintre China și Rusia se numara printre cele mai importante consecințe geopolitice ale razboiului pe care il duce Vladimir Putin in Ucraina, scrie pentru Foreign Affairs Alexandr Gabuev, directorul centrului Carnegie pentru Rusia și Eurasia din Berlin.

SUA avertizeaza: China ajuta Rusia sa caștige razboiul cu Ucraina. Ii trimite echipamente și imagini de pe front (Bloomberg)

07:56, 07.04.2024 - Washingtonul si-a avertizeaza aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei, scrie Bloomberg.

Rusia concentreaza trupe langa Kupiansk. Moscova și-ar putea replica tacticile de succes de la Avdiivka la o scara mai mare daca Occidentul intarzie asistența militara

23:05, 26.02.2024 - Rusia continua sa-și concentreze forțele in apropiere de Kupiansk din regiunea Harkov, care ramane ținta principala pentru Rusia in aceasta zona a liniei de front a Ucrainei, a declarat Illia Evlaș, purtatorul de cuvant al Grupului Operațional și Strategic Hortiția din Ucraina, luni, 26 februarie.

Serviciile secrete norvegiene: 'Rusia este mai puternica decat acum un an și are un avantaj in Ucraina'

08:06, 14.02.2024 - Rusia este pe cale sa obtina avantajul in Ucraina datorita unui rezervor de forțe mai mare și sprijinului material din partea unor țari precum Coreea de Nord și China, au avertizat luni serviciile de informații norvegiene. Prezentand raportul anual de evaluare a riscurilor de catre serviciile de…

Dezastru in Rusia, infrastructura din epoca sovietica se prabușește. Oamenii ingheața in case: „Nu este o surpriza"

12:55, 06.02.2024 - Sistemele de incalzire se defecteaza in iarna grea din Rusia, lasand mulți oameni sa inghețe in case. O mare parte din infrastructura din epoca sovietica necesita modernizare. Dar Moscova continua sa cheltuiasca pentru razboiul din Ucraina.


Ce parere ai despre aceasta stire?