Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cei mai lacomi vânzători de apartamente sunt în Cluj-Napoca

Publicat:

Cele mai scumpe locuinte scoase la vânzare sunt în zona centrala din Cluj-Napoca, unde prețurile bat chiar și Bucureștiul.

Pretentiile vânzatorilor de apartamente din zona centrala a Clujului pornesc de la 1.530 de euro pe metru patrat, urmate de cele din zona de centru-nord din Bucuresti (1.500 de euro/mp) si Timisoara (1.080 de euro/mp), potrivit unei analize publicate de Imobiliare.ro.

În Cluj-Napoca, orasul cu cel mai mare nivel al preturilor cerute din România (1.330 de euro pe metru patrat util), cele mai scumpe apartamente se afla în zona…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Atenție la compromisul prețului”. Radiografia pieței rezidențiale din Romania și sfaturi pentru cei care cauta o locuința

12:40, 26.04.2024 - Imobiliare.ro a facut o radiografie completa a pieței rezidențiale in cel mai nou raport de piața și vine cu detalii in premiera despre realitațile la care ar trebui sa-și ajusteze cumparatorii așteptarile pentru a lua cele mai bune decizii.Interesul cumparatorilor se menține la un nivel bun la inceputul…

Laura Kovesi: „Nu exista țara curata in Europa”. Romania, pe locul trei in topul curajului oamenilor din Justiție

23:51, 06.04.2024 - Procurorul-șef al Parchetului European, Laura Codruța Kovesi, spune ca in Europa „nu exista nicio țara curata”, iar, pana la urma, țarile din Estul Europei nici nu sunt mai corupte decat cele din Vest. Este mai degraba un mit. Declarațiile procurorului-șef al Parchetului European, Laura Codruța Kovesi,…

Piata imobiliara o ia din nou razna. Bubuie preturile locuintelor! Cum vor bancile sa te convinga sa-ti cumperi casa

17:50, 18.03.2024 - Prețurile locuințelor – atat case, cat și apartamente – vor crește anul acesta cu circa 10%. Chiar si asa, agentii imobiliari spun ca Romania are cea mai ieftina piața imobiliara din Europa, raportat la salariu per metru patrat de locuința. Ca exemplu, aceștia menționeaza ca in București un metru patrat…

Studiu ingrijorator! Cu cat vor crește prețurile la imobiliare, terenuri și chirii

07:21, 16.03.2024 - Prețurile la imobiliare vor crește in acest an cu pana la 10%, aceeași scumpire fiind estimata și in cazul terenurilor intravilane, dar și al chiriilor. Scumpirile sunt indicate de circa 35% (la case)- 43% (la apartamente) dintre specialiștii intervievați intr-un studiu RE/MAX, citat de Profit . Cu…

Ce caștiga Romania dupa Congresul PPE de la București: masuri, decizii, poziții politice

18:55, 15.03.2024 - Saptamana trecuta, Bucureștiul a fost gazda unui eveniment ce va ramane inscris in analele politicii europene: Congresul Partidului Popular European (PPE). In cifre, acest „summit internațional” a insemnat peste 2000 de delegați și alte sute de invitați din 44 de țari din UE și Europa, 15 șefi de stat…

Brașov și Oradea, fruntașe la creșterea prețurilor apartamentelor vechi

13:15, 08.03.2024 - In luna februarie a acestui an, prețurile apartamentelor de vanzare au inregistrat o creștere de 9% comparativ cu luna februarie a anului trecut. Prețul solicitat pe metru patrat pentru apartamentele noi de vanzare a crescut cu 10% in luna februarie 2024 vs. februarie 2023, in timp ce prețul apartamentelor…

Cat de sigure sunt marile orașe pentru copiii romanilor. Psihiatru: „Nu se știe ce se intampla in spatele geamurilor foliate”

13:55, 05.03.2024 - In ultimii ani, marile orașe din Romania au reușit sa se clasifice pe locuri foarte bune in topul celor mai sigure orașe din lume. Astfel, Cluj Napoca, Timișoara, București sau Iași sunt considerate unele dintre cele mai sigure orașe din țara și chiar din Europa

Romania merge contra curentului și a dat lovitura in Europa: am depașit Ungaria și Polonia

11:00, 19.02.2024 - Impactul starii debile a economiei germane se rasfrange asupra celor mai mari țari din Europa de Est. Romania este intr-o poziție ceva mai favorabila fața de Ungaria și Polonia datorita absorbției ridicate a finanțarii de la Fondul de Redresare. In timp ce alocarea fondurilor de la Fondul de Redresare…


Ce parere ai despre aceasta stire?