Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"Ceauşescu al Israelului se îndreaptă spre pușcărie". Premierul Netanyahu, atacat dur

Publicat:

Un editorial taios publicat în presa din Israel îi compara pe sotii Netanyahu cu sotii Ceausescu – " al Israelului (cu sotia sa, Elena) se îndreapta spre casa si probabil spre puscarie".

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Bursele s-au prabușit in Asia dupa ce Iranul a atacat Israelul

11:21, 15.04.2024 - Acțiunile s-au prabușit luni in Asia dupa ce Iranul a intensificat tensiunile din Orientul Mijlociu, lansand o serie de rachete și drone asupra Israelului in weekend. Sunt alimentate temerile legate de un conflict mai amplu in aceasta regiune.

Iranul a atacat Israelul cu zeci de drone. Netanyahu s-ar fi ascuns intr-un buncar

23:31, 13.04.2024 -  Iranul ar fi lansat un atac impotriva Israelului cu zeci de drone, potrivit site-ului de știri Axios. Dronele ar putea junge in cateva ore pe teritoriul Israelului.Armata israeliana a confirmat lansarea atacului iranian si a declarat ca dronele vor avea nevoie de cateva ore pentru a ajunge in Israel Intr-o…

Ultima ora! Iranul ar fi atacat Israelul: Zeci de drone au fost lansate - Netanyahu s-ar fi ascuns intr-un buncar

23:21, 13.04.2024 - Ultima ora! Iranul ar fi atacat Israelul: Zeci de drone au fost lansateIranul ar fi lansat un atac impotriva Israelului cu zeci de drone, potrivit site-ului de știri Axios. Dronele ar putea junge in cateva ore pe teritoriul Israelului.

Iranul va riposta dur impotriva Israelului dupa ce i-a fost atacat consulatul de la Damasc

23:00, 01.04.2024 - Ambasadorul Iranului in Siria, Hussein Akbari, a declarat luni ca Teheranul ii va raspunde cu „duritate” Israelului in urma bombardamentului efectuat mai devreme asupra consulatului iranian la Damasc, soldat cu cel putin opt morti, printre care si un comandant al Gardienilor Revolutiei, transmite agentia…

Premierul italian Giorgia Meloni: Daca Rusia nu ar fi invadat Ucraina, Hamas nu ar fi atacat Israelul

14:20, 25.02.2024 - Invazia totala a Rusiei in Ucraina in urma cu doi ani a fost precursorul atacului gruparii militante Hamas asupra Israelului din octombrie anul trecut, a declarat premierul italian Giorgia Meloni intr-un interviu publicat sambata, informeaza Politico, citat de news.ro.

Giorgia Meloni: Daca Rusia nu ar fi invadat Ucraina, Hamas nu ar fi atacat Israelul

07:20, 25.02.2024 - Invazia totala a Rusiei in Ucraina in urma cu doi ani a fost precursorul atacului gruparii militante Hamas asupra Israelului din octombrie anul trecut, a declarat premierul italian Giorgia Meloni intr-un interviu publicat sambata, informeaza Politico.

Universitatea București l-a lasat iar pe nea Nicu fara titlul de Doctor Honoris Causa

20:50, 21.02.2024 - Senatul Universitații din București revalideaza hotararea de retragere a titlului onorific de Doctor Honoris Causa acordat de instituție lui Nicolae Ceaușescu. Senatul Universitații din București (UB) a decis, de jure, in ședința de miercuri, 21 februarie 2024, revalidarea hotararii de retragere a titlului…


Ce parere ai despre aceasta stire?