Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vestea trista a diminetii. Catalin Maruta, cu LACRIMI in ochi, in direct: „DIN PACATE…”

Publicat:

a facut o serie de declaratii emotionante, in aceasta dimineata. Prezentatorul a vorbit pentru prima data despre bunicul sau. Din pacate, batranul nu se simte foarte bine, are probleme de sanatate. „Mai am un bunic care traieste, dar care din pacate nu se simte foarte bine”, a declarat , vineri dimineata. Prezentatorul a vorbit pentru prima data de bunicul sau. Din pacate, batranul nu se simte foarte bine, are probleme de sanatate, scrie wowbiz.ro.

Citeste articolul mai departe pe bewoman.ro…  

Sursa articol: bewoman.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jorge a fost operat dupa o accidentare grava la genunchi. Imagine cu artistul de pe patul de spital.„Am facut primii pași la 7 dimineața”

10:46, 20.03.2024 - Jorge a fost pana de curand unul dintre concurenții de la Survivor All Stars, insa, acesta a fost eliminat mai repede decat credea, dupa ce s-a accidentat la genunchi. De altfel, el a mai participat la show in trecut și s-a confruntat cu aceeași problema. Astfel ca, artistul a avut nevoie de ajutorul…

Cum se simte Nicoleta Nuca, dupa ce a anunțat ca are noi probleme de sanatate. Ce le-a spus fanilor: ”Mulțumesc din suflet”

09:31, 12.03.2024 - Nicoleta Nuca le-a oferit o veste buna fanilor in ceea ce privește starea ei de sanatate. Dupa ce a afirmat ca se confrunta cu simptome de greața, dureri și frisoane, se pare ca se simte mai bine. Este vorba despre contactarea unui virus care face tot mai multe victime, in ultima perioada.

Zeljko Kopic, sincer dupa ce Dinamo a parasit locurile direct-retrogradabile: „Au fost multe probleme”

23:10, 08.03.2024 - Zeljko Kopic (46 de ani), antrenorul de la Dinamo, a recunoscut ca a traversat o perioada foarte grea din momentul in care a venit pe banca „cainilor”. Dinamo a invins-o pe UTA, scor 1-0, in runda 30 din Superliga. Echipa lui Kopic termina sezonul regulat pe 14, loc de baraj, cu 29 de puncte. Zeljko…

Ancheta uriașa dupa moartea batranului legat de pat in spital. Familia pacientului: „Știau ce are, dar au preferat sa-l lege”

09:55, 05.03.2024 - In plus, aceasta acuza faptul ca batranul era deja inregistrat la acest spital și ca știa diagnosticul lui, deci și ce medicație ar fi trebuit sa urmeze. In schimb, batranul a avut parte de un tratament inuman din partea cadrelor medicale, ba chiar o asistenta a țipat la acesta și s-a plans ca trebuia…

Anca Serea a ajuns cu copiii la spital, noaptea trecuta. Ce s-a intamplat și care este starea de sanatate a micuților: „Din pacate…”

15:55, 03.03.2024 - Anca Serea a trecut printr-o situație dificila, noaptea trecuta. Cunoscuta prezentatoare TV a ajuns cu copiii de urgența la spital. Iata ce s-a intamplat și care este starea de sanatate a micuților!

Placido Domingo se confrunta cu probleme de sanatate. Artistul internațional și-a anulat concertele din Romania

20:50, 29.02.2024 - Vești triste pentru fanii muzicii! Placido Domingo se confrunta cu probleme de sanatate. Artistul internațional și-a anulat toate concertele din Romania. Iata care este starea de sanatate a starului!

Rugaciuni pentru copii de citit dimineața și seara, pentru școala și pentru sanatate

09:01, 06.02.2024 -     Indiferent care este religia in care crezi sau de care aparții, este recomandat sa iți crești copilul in conformitate cu valorile spirituale in care crezi și sa il inveți sa respecte evenimentele și simbolurile religioase. In general, rugaciunile pentru copii nu sunt foarte lungi, tocmai pentru…

Probleme de sanatate pentru Traian Basescu. Cum se simte fostul președinte

18:55, 28.01.2024 - Fostul președinte Traian Basescu a fost internat la Spitalul Militar Central din București din cauza unei viroze puternice. Acesta este ținut sub observație și va primi ingrijiri medicale in perioada imediat urmatoare pentru a-i asigura recuperarea și revenirea la starea de sanatate optima. Traian Basescu…


Ce parere ai despre aceasta stire?