Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât de periculoasă e carnea roșie pentru organism și de ce trebuie să o eviți

Publicat:

Carnea roșie este un real pericol pentru sanatate, spun specialiștii, iar cel mai bine ar fi sa o elimini complet din alimentație. Chiar și o cantitate mica de carne roșie consumata zilnic crește alarmant riscul apariției cancerului.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Potop in China - Sudul țarii a fost plasat sun alerta roșie

11:25, 23.04.2024 - China a plasat marti sub alerta rosie o parte din sudul tarii din cauza ploilor abundente care au cazut in Guangdong, cea mai populata provincie si centrul manufacturier al gigantului asiatic, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Substanța care ar putea explica explozia de cancere și tumori la tineri: Se gasește din plin in carnea roșie și zahar

22:40, 19.04.2024 - Oamenii de știința cred ca au descoperit o veriga lipsa intre modul in care consumul de junk food crește riscul de cancer. Un studiu recent  a descoperit ca substanțele chimice produse atunci cand se consuma junk food cresc riscul de cancer. Alimentele nesanatoase, precum carnea roșie și zaharul, ar…

Cum recunoști carnea alterata. Este extrem de periculoasa pentru sanatate

14:00, 19.04.2024 - In randurile de mai jos iți vom explica cum iți dai seama daca carnea este alterata. Alimentele alterate sunt extrem de periculoase pentru sanatatea organismului uman. Iata ce au transmis specialiștii!

Alerta - Rusia, aproape de linia roșie: 'Ataca in mod regulat aeronave și teritorii NATO'

10:40, 31.03.2024 - Avioanele care survoleaza regiunea baltica raporteaza un numar tot mai crescut de interferențe sau semnale false GPS, iar Rusia este suspectata ca este responsabila pentru activarea sistemelor de razboi electronic, conform unui raport Politico. Aceste incidente de perturbare a semnalului, cunoscute…

Salata verde, mai periculoasa pentru sanatate decat carnea de porc. Cand devine toxic cel mai consumat aliment de primavara

08:15, 11.03.2024 - Cu toate acestea, o descoperire recenta desfiinteaza realitatea conform careia salata verde s-ar numara printre cele mai sanatoase alimente.Salata verde este o leguma pe care o consumam frecvent, mai ales in aceasta perioada, si pe care nutritionistii ne recomanda sa o includem in meniul zilnic pentru…

Florin Roman: PNL nu va parasi coaliția, daca PSD nu trece peste linia roșie 

10:20, 15.02.2024 - “PNL va asigura stabilitatea țarii cat timp PSD nu se joaca cu liniile roșii pe care le-am impus:- ⁠fara noi taxe și impozite- ⁠fara naționalizarea pilonului 2 de pensii private- ⁠scaderea taxarii pe munca- ⁠neimpozitarea pensiilor sub 3000 lei.- O alta linie roșie este ca nu vor introduce NICIODATA…

De ce ne face rau carnea tocata: „Majoritatea o prepara cum nu trebuie și din ce nu trebuie”

16:00, 11.02.2024 - Deseori auzim recomandarea medicilor de a evita carnea tocata sau de a diminua cantitațile consumate. Cu atat mai mult daca ne confruntam cu afecțiuni biliare, hepatice, gastrice sau pancreatice. Sfaturile vin in special in preajma sarbatorilor, cand consumam diverse preparate tradiționale in care este…

Cele 3 ingrediente toxice din shaorma: ‘De aici vine boala’. Ce trebuie sa eviți pentru a ramane sanatos

18:25, 09.02.2024 - Sorin Gadola, fiul milionarului clujean Ștefan Gadola și fondatorul festivalului Untold, a vorbit despre cat este de periculoasa shaorma. Celebrul fel de mancare, pe care mulți il adora, este, de fapt, un inamic al sanatații. Ce trebuie sa eviți pentru a ramane sanatos, ingredientele care devin toxice…


Ce parere ai despre aceasta stire?