Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât de adâncă era depresia lui Răzvan Ciobanu? Acesta vorbise în trecut despre sinucidere: „Oamenii care vor să facă ceva, nu ameninţă”

Publicat:

Zilele se scurg si tot mai multe detalii din viata intima a regretatului creator de moda ies la iveala. Prietenii sai apropiati au declarat ca, in ultimul timp, acesta traia intr-o continua stare de depresie si nu dadea semne de ameliorare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Milionarul roman care il are ca model pe Gigi Becali și-a uimit prietenii! Ce face zilnic, timp de șase ore: „Campion mondial”

12:16, 10.05.2024 - Milionarul roman care il are ca model pe Gigi Becali și-a uimit prietenii! Ce face zilnic, timp de șase ore: „Campion mondial” Așa cum deja a obișnuit publicul, Mitica Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, face fel și fel de declarații și dezvaluiri care se viralizeaza destul…

Pick și prietenii lui te invita sa-i cunoști la Targul de adopții „Caței și Zambete” din Cluj-Napoca și are un mesaj pentru toți oamenii buni (P)

09:20, 19.04.2024 - Salut! Numele meu e Pick. Sunt prieten bun cu toți cațeii din adapost și am fost ales sa va transmit in numele tuturor rugamintea noastra: daca va doriți un cațel, dați-ne și noua o șansa - adoptați un caine din adapost!

Lumea pe dos. „Piedone nu e antisistem, e cea mai buna reprezentare a sistemului”

06:05, 16.04.2024 - Cine este de fapt Piedone? Activistul Valeriu Nicolae, fondatorul proiectului „Casa Buna”, s-a aratat uluit de „tupeul” lui Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, care pretinde ca e antisistem, deși, cand de fapt e „cea mai buna reprezentare a sistemului„. Lui Nicolae i se pare „incredibil”…

Zilele petrecute cu prietenii și familia se muta la cafenelele din Iulius Mall Cluj. Vezi ce program au locațiile tale favorite!

12:30, 29.03.2024 - Vremea este din ce in ce mai prietenoasa, iar o plimbare cu cei dragi este tot ce ai nevoie pentru a-ți reincarca bateriile. La Iulius Mall Cluj gasești colțul de natura, liniștea lacului, dar și momente de pauza la una dintre cafenele sau la terasele lor. In ultimele zile de martie, primavara pare…

A treia si ultima zi a alegerilor prezidentiale in Rusia. Opoziția acuza Kremlinul ca amenința oamenii sa voteze

09:40, 17.03.2024 - Duminica este cea de-a treia si ultima zi a alegerilor prezidentiale in Rusia, alegeri la care au participat deja peste jumatate din cei 112 milioane de rusi cu drept de vot, informeaza EFE, citata de Agerpres.

Transport ilegal de cherestea, descoperit in Șimleu

10:30, 08.03.2024 - Zilele trecute, polițiștii salajeni au dispus confiscarea a peste 45 de metri cubi de cherestea, material care fusese transportat ilegal de un bistrițean in varsta de 43 de ani. Oamenii legii au constatat ca barbatul ar fi transportat cherestea pentru care, societatea comerciala ar fi inregistrat in…

Star Matinal. Prietenii și-au luat ramas bun de la Mioara Roman. Oamenii dragi, marturisiri emoționante despre mama Oanei Roman / VIDEO

09:20, 27.02.2024 - Au fost momente grele ieri, la Cimitirul Reinvierea. Mioara Roman a fost condusa pe ultimul drum de oamenii apropiați. Printre cei care le-au fost alaturi Oanei și Catincai Roman intr-o zi atat de dificila s-au numarat Mihai Mitoșeru și Pepe.

Prietenii nu au uitat-o pe Alina, fata ucisa de cea mai buna prietena in Mangalia, nici dupa șase luni de la moartea ei. Gestul facut de una dintre persoanele apropiate / FOTO

17:55, 14.02.2024 - Au trecut mai bine de șase luni de cand Alina a fost ucisa de cea mai buna prietena, Loredana, in Mangalia. Oamenii apropiați iși amintesc cu drag de ea și se pare ca nu au uitat-o pe adolescenta, dovada stand imaginile postate de una dintre persoanele cu care tanara se ințelegea bine.


Ce parere ai despre aceasta stire?