Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cărți poștale ale polițiilor europene, publicate pe internet pentru găsirea infractorilor

Publicat:

Forțele de poliție europene vor publica in vara acestui an pe site-ul Europol o serie de carți poștale adresate celor mai cautați 21 de infractori de pe continent, in cadrul unei campanii insolite, ce vizeaza implicarea cetațenilor in gasirea acestor fugari, informeaza AFP.

", cartofii prajiți belgieni sunt cei mai buni și noi știm ca îți lipsesc. Întoarce-te pentru a-i savura din nou, vom avea o surpriza pentru tine", se poate citi pe o carte poștala a Poliției belgiene.

Ilustrata cu un cornet de cartofi…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pachet suspect, in centrul capitalei. Ce spun forțele de ordine

10:30, 19.03.2024 - In aceasta dimineața, la ora 08:30, Poliția a fost sesizata in legatura cu faptul ca in centrul capitalei, intr-o urna pentru gunoi, a fost observat un pachet suspect. Șefa Serviciului de presa al Poliției capitalei, Natalia Stati, a declarat pentru Noi.md ca la fața locului s-a deplasat un echipaj…

Bookfest se intoarce la Timișoara, cu scriitori indragiți și cele mai bune carți

13:51, 14.03.2024 - Bookfest revine la Timișoara cu cea de-a XI-a ediție, intre 21 și 24 martie, unde vor fi prezenți cel puțin 15 autori și peste 40 de edituri. Mai mult, vor avea loc peste 30 de evenimente: lansari de carte, intalniri cu personalitați de seama și sesiuni de autografe.

Momentul in care fermierii sparg cu tractoarele barajul poliției, la Bruxelles

16:20, 26.02.2024 - Haos la Bruxelles, unde fermierii au spart cu tractoarele barajul poliției. Aceștia au blocat centrul orașului cu zeci de tractoare și au dat foc la cauciucuri si baloti de paie. Fortele de ordine au intervenit cu tunuri cu apa, la mica distanta de locul unde s-au reunit ministrii Agriculturii din UE.

Spionajul Ucrainei acuza ca armata rusa cumpara terminale de internet Starlink din „țari arabe”

14:10, 13.02.2024 - Fortele rusesti cumpara terminale de internet prin satelit Starlink din „tarile arabe” pentru a le folosi pe campul de lupta, a declarat marti agentia de spionaj militar din Ucraina, potrivit Reuters.

Ucraina spune ca fortele ruse folosesc serviciul de internet prin satelit Starlink in zonele ocupate

13:35, 11.02.2024 - Fortele ruse folosesc terminale ale serviciului de internet prin satelit Starlink al lui Elon Musk in zonele ocupate, a sustinut Ucraina duminica, facand publica ceea ce a spus ca este o interceptare a unui schimb de mesaje intre doi soldati rusi ca dovada a utilizarii "sistemice" a acestuia.

Vasi Andreica, TED's Coffee: Horeca romaneasca a ajuns la prețuri peste capitale europene. Daca nu suntem atenți, se va intoarce impotriva noastra

06:35, 06.02.2024 - Creșterile de taxe ale guvernului continua sa incurce planurile antreprenorilor din zona Horeca, lucru care insa nu ii impiedica pe unii sa iși continue planurile de extindere pentru anul in curs. Este și cazul fondatorului TED's Coffee, care, deși...


Ce parere ai despre aceasta stire?