Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adrian Minune, gest incredibil făcut în mijlocul lunii februarie! Fanii au rămas mască, dar el spune că "e şmecher, mare mafiot!"

Publicat:

Sa fii mafiot, e lucru mare! Cel putin asa sustine , care a reusit sa fie din nou în centrul atentiei dupa ce a apelat la un gest mai mult decât uimitor.

Bolidurile de lux pe care le detine, casele luxosoase ori milioanele pe care le are în conturi sunt nimic pe lânga ce a facut acum Adrian.

Dupa ce a petrecut în lux si si-a rasfatat toata familia în Mexic, artistul s-a întors în tara si mai smecher! Ce credeti ca a facut? Ei bine, a împodobit bradul.

Mândru nevoie mare,

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Antonia și Delia, jucaușe pe internet. Cum au aparut cele doua vedete, fanii au ramas masca: “Ați rupt”

19:05, 08.05.2024 - Doua din cele mai en vogue artiste de la noi, Antonia și Delia, sunt extrem de jucaușe pe internet. In cea mai recenta postare, pe rețelele de socializare, fanii au putut vedea cum au aparut cele doua vedete. Antonia și Delia, jucaușe pe internet, cu poze trucate In urma cu o luna, Antonia și Delia…

Jaf incredibil: un tanar a adormit in patul proprietarilor in mijlocul unui furt dintr-un apartament

15:30, 07.05.2024 - Un episod incredibil, aproape suprarealist, in care este implicat un tanar de 19 ani care a fost arestat dupa ce a intrat intr-un apartament din centrul Romei cu intenția de a fura, doar ca a adormit la locul faptei.

Poftiți la cort! Fanii tricolorilor pot innopta la Euro 2024 in mijlocul naturii!

23:25, 12.04.2024 - Organizatorii Euro 2024 au amenajat un FanCamp minimalist pentru suporteri, la Koln. Naționala Romaniei va juca acolo pe 22 iunie, contra Belgiei. Reprezentativa Romaniei face parte din Grupa E la Euro 2024, iar pe 22 iunie, la Koln, va intalni reprezentativa Belgiei in cel mai dificil meci al acestei…

Adrian Minune, imagini emoționante cu nepoata sa. Ce mesaje au transmis fanii manelistutui: ”Ce seamana...” / VIDEO

01:30, 24.03.2024 - Adrian Minune este un bunic dedicat, iar acest lucru se poate observa in fiecare moment. Are multa grija de nepoatele sale și arata cat este de implicat. De curand, a publicat un videoclip cu una dintre nepoțelele sale, iar fanii au menționat cat de mult seamana.

(video) „E incredibil!”: Moldoveanul care canta la fierastrau i-a lasat masca pe jurații de la Romanii au talent

18:20, 09.03.2024 - Sergiu canta de la varsta de 4 ani, este naist profesionist. A absolvit Conservatorul din Chișinau la clasa de nai, precum și o școala de muzica la instrumentele pian, acordeon, fluier, nai scrie protv.ro .

Cu ce se ocupa Lulu din Gașca Zurli, dupa ce și-a dat demisia. Veste bomba pentru fani. Ce legatura are cu Cristina Pucean / VIDEO

16:50, 08.03.2024 - Veste bomba! Iata cu ce se ocupa Lulu din Gașca Zurli, dupa ce și-a dat demisia. Fanii nu se așteptau la asta! Ce legatura are celebrul artist cu cunoscuta dansatoare Cristina Pucean, partenera lui Bogdan de la Ploiești.

Anunțul neașteptat al crainicului: fanii lui Dinamo, rugați sa ramana pe stadion dupa meciul cu Hermannstadt

18:55, 27.02.2024 - Crainicul stadionului „Arcul de Triumf” a anunțat, cu scurt timp inainte de startul meciului Dinamo - Hermannstadt, ca, la finalul partidei, suporterii sunt invitați sa ramana in tribune pentru a urmari pe cele doua tabele uriașe din interiorul arenei finalul meciului de handbal dintre CSM Constanța…

”Sunt intr-o perioada grea...” Tzanca Uraganu și-a speriat fanii! Cu ce probleme se confrunta manelistul / FOTO

11:26, 20.02.2024 - Tzanca Uraganu și-a speriat fanii cu un mesaj ingrijorator. Manelistul ar trece printr-o perioada dificila, mai ales dupa ultimele scandaluri in care a fost implicat. Tzanca Uraganu și-a pus fanii pe ganduri cu ultima postare.


Ce parere ai despre aceasta stire?