Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Capşunele moldoveneşti au apărut în vânzare. AFLĂ PREŢUL

Publicat:

Primele capșune moldovenesti au aparut in vanzare in piețele și magazinele din Capitala. Cei care sunt tentați sa se indulceasca cu fructele de sezon vor trebui sa plateasca cel putin 50 de lei pentru un kilogram.

Soții Tertiuc din Sadova, Calarași, cultiva capșuni pe o suprafața de peste doua hectare. In doar cateva zile fermierul va incepe recoltarea in masa a fructelor.

"Is dulci, is mustoase, au dulceața și au miros de capșuna de la Moldova din sol. Ii pacat sa spui ca nu-s capșune bune", spune .

Fermierii ne asigura ca in acest an producția de capșune…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Cu cat se vand capșunele romanești in piețe. Au aparut primele fructe, dar prețul este piperat

21:05, 19.04.2024 - Romania a important o mare parte din fructele pe care le consumam, dar avem parte și de fructe romanești. Primele care au aparut sunt capșunile, dar prețul lor este destul de piperat. Cat costa un kilogram de capșuni romanești Temperaturile mari inregistrate saptamana trecuta au fost de mare ajutor…

Veste buna pentru moldoveni stabiliți in Spania: Vor putea obține permis de conducere spaniol fara a susține un examen

21:26, 18.04.2024 - Veste buna pentru moldovenii stabiliți in Spania. Datorita unui acord semnat astazi intre Moldova și Spania, șoferii vor putea schimba permisele de conducere moldovenești in cele spaniole fara teste suplimentare, iar intre timp vor putea circula cu permisele de conducere moldovenești.

Au aparut primele cireșe in piața, iar prețul se apropie de cel al aurului. Cumparatorii privesc, inghit in sec și pleaca

11:16, 21.03.2024 - De la an la an, cireșele devin tot mai valoroase. Prețul lor crește considerabil cu fiecare primavara care ce vine.Anul acesta, primele cireșe au aparut și pe tarabele din Constanța. Au fost aduse de la 13.000 km departare, iar costul acestora este nici mai mult nici mai puțin de 250 de lei per kilogram,…

Au aparut primele cireșe in piața, iar prețul se apropie de cel al aurului. Cumparatorii privesc, inghit in sec și pleaca

12:30, 20.03.2024 - De la an la an, cireșele devin tot mai valoroase. Prețul lor crește considerabil cu fiecare primavara care ce vine.Anul acesta, primele cireșe au aparut și pe tarabele din Constanța. Au fost aduse de la 13.000 km departare, iar costul acestora este nici mai mult nici mai puțin de 250 de lei per kilogram,…

Calea Ferata din Moldova scoate la vanzare bunuri neutilizate

20:45, 14.03.2024 - Calea Ferata din Moldova a venit cu un anunț ca la data de 20 martie ora 10:00 va avea loc licitația cu strigare privind comercializarea a 81 tank-containere, expuse in 81 de loturi, transmite Noi.md. „Evenimentul va avea loc la ora 10:00, pe strada Vlaicu Pircalab din Capitala, numarul 48, sala numarul…

Negocieri CRUCIALE la Guvern: Marcel Ciolacu i-a primit, din nou, pe fermierii și transportatorii care protesteaza de o luna!

16:05, 03.02.2024 - Fermierii din mai multe județe care protesteaza langa București au o noua intalnire cu premierul Romaniei, Marcel Ciolacu și cu ministrul Agriculturii, Florin Barbu. Discuțiile se poarta la Palatul Victoria și au inceput la ora 13:30.De o luna, protestatarii din agricultura și din transporturi sunt…

Ce avere declarata are Iulian Dumitrescu, acuzat de DNA ca ar fi luat o mita de 16 milioane de lei/ Fost senator de Calarași, actualul șef CJ Prahova a aparut in stenograme cand ii cerea lui Drula sa-i țina oamenii in funcții la Transporturi

08:45, 02.02.2024 - Șeful Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu (PNL), are trecute in declarația de avere publicata in iunie 2023 doua apartamente de 158 mp cumparat impreuna cu soția sa in 2008 și un apartament de 45 mp care aparține doar soției sale (din 2005). Surse politice au declarat, insa, pentru G4Media…

Cum pot caștiga fermierii bani din certificatele de carbon. Soluțiile pentru Romania ale liderului mondial in domeniu, Agreena

06:35, 30.01.2024 - ”Sechestrarea” sau, poate mai corect spus, stocarea carbonului in sol este, in Romania, unul dintre cele mai noi trenduri in agricultura. La nivel global ar avea potențialul ca, in urmatorii ani, sa reduca emisiile de CO2 cu 5,3 Gt (gigatone) pe an – adica mai mult decat emisiile de dioxid de carbon…


Ce parere ai despre aceasta stire?