Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dezvăluiri neașteptate! Cum a trecut Brigitte Sfăt peste încercările vieţii: ”Citesc Biblia în fiecare zi"

Publicat:

Tabara lui nea Marin este locul unde surprizele se țin lanț. Vedetele ediției de saptamana aceasta a show-ului ”Poftiți in vacanța”, , , Șerban Copoț, și fac dezvaluiri neașteptate.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Fetița Zurli” s-a simțit intotdeauna nedorita! Vero Caliman, dezvaluiri neașteptate: „Am trait in frica”

12:21, 22.03.2024 - „Fetița Zurli” susține ca s-a simțit intotdeauna nedorita. Vero Caliman a facut dezvaluiri neașteptate pe rețelel de socializare. Fanii s-au emoționat atunci cand au aflat și au incercat sa o incurajeze.

Rinda Hartner, dezvaluiri tulburatoare despre Rona Hartner: „M-a convins ca ea L-a vazut pe Dumnezeu”

17:45, 12.03.2024 - Rinda Hartner, dezvaluiri tulburatoare despre Rona Hartner. Nimeni nu știa asta! Intr-un interviu acordat podcastului „Altceva”, realizat de Adrian Artene, Rinda Hartner a vorbit deschis despre ultima perioada din viața surorii sale, Rona Hartner. Aceasta a pierdut lupta impotriva cancerului și a incetat…

Motivul pentru care Carmina, fiica lui Liviu Varciu, nu apare in filmele tatalui ei. „La primul casting m-am facut de ras”

11:21, 11.03.2024 - Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Varciu in varsta de aproape 22 de ani, vrea sa ii calce pe urma tatalui ei și sa se concentreze pe zona artistica, insa actorul este de parere ca trebuie sa munceasca pentru asta, nu sa aștepte sa primeasca totul de-a gata.Carmina nu a aparut in niciun film alaturi…

Power Couple Romania, 20 februarie 2024. Oana Matache și Radu Siffredi, dezvaluiri neașteptate la proba „Fericirea are chipul tau”

22:20, 20.02.2024 - In cea de a opta ediție, telespectatorii au putut observa cum baieții au avut de rezolvat un puzzle din cuburi uriașe in timp ce raspund contracronometru la mai multe intrebari despre viața de cuplu. Iata cum s-a desfașurat proba concurenților in urma careia s-a decis primul cuplu propus spre eliminare.

Ce dezvaluiri neașteptate a facut Dani Oțil din culisele Power Couple Romania: „Soția mea nu știe cine a fost eliminat”

14:16, 12.02.2024 - Dani Oțil este prezentatorul emisiunii Power Couple Romania de la Antena 1. Acesta a facut dezvaluiri mai puțin știute despre concurenti și a recunoscut ca nu ar fi vrut sa participe la show impreuna cu soția lui. Iata ce a declarat!

Poftiți pe la noi: Poftiți in Dobrogea, 30 ianuarie 2024. Madalina Badea i-a luat locul lui nea Marin! Cum a reacționat

20:45, 30.01.2024 - La nea Marin se muncește, nu se sta! Echipele au fost trimise la cules prune, sa dea o mana de ajutor oamenilor locului. Cei mai harnici știu ce trebuie sa faca, cei mai leneși știu și ei ce trebuie sa faca, dar prefera sa stea. Cum a reacționat Madalina Badea cand i-a gasit pe Sonny și pe Riki la umbra,…

Poftiți pe la noi: Poftiți in Dobrogea, 29 ianuarie 2024. Riki și Sonny au dezlanțuit haosul la locul unde se repara barcile

23:10, 29.01.2024 - In ediția din 29 ianuarie 2024 a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți in Dobrogea, Riki și Sonny au dezlanțuit haosul la locul unde se repara barcile. S-a dat un razboi cu rumeguș intre cei doi: „Mi-a intrat peste tot. Ma ustura totul. N-a fost bine!”. O alergie l-a pus la pamant pe nea Marin.

Poftiți pe la noi: Poftiți in Dobrogea, 29 ianuarie 2024. Madalina și Dan Badea s-au sarutat pasional printre roșii

22:16, 29.01.2024 - Pasiunea e nelipsita din „ograda” lui nea Marin! Vedetele pun pasiune in orice fac, dar aduc și pasiune in relație, așa cum demonstreaza Madalina Badea și Dan Badea, cei doi soți care au venit sa dea o mana de ajutor celei mai iubite gazde și oamenilor locului.


Ce parere ai despre aceasta stire?