Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bianca Drăguşanu a recunoscut: "Bebe e pe drum"

Publicat:

a aruncat bomba, dupa ce spynews.ro a anuntat ca fosta asistenta TV va deveni mama pentru prima data. Vedeta a marturisit ca bebelusul mult asteptat e pe drum.

a intrat în live, alaturi de , pe pagina sa oficiala de Facebook. Aflându-se la ea în atelier si raspunzând prietenilor curiosi de pe reteaua de socializare, a marturisit în vazul tuturor, fara niciun fel de ezitare: "Bebe e pe drum. O sa vina!"

, prezentatorul emisiunii "" a reactionat, punându-si…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Oana Lis, despre cum gestioneaza problemele care apar in viața ei. Vedeta spune ca a invațat sa se accepte așa cum e: "Sunt uneori..." / VIDEO

10:00, 26.04.2024 - Oana Lis este o persoana asumata și spune ca a ajuns la maturitatea de a se accepta așa cum e. Deși a trecut prin multe momente dificile in ultima perioada, nu se da batuta și lupta pentru fericirea ei și a lui Viorel Lis.

Star Matinal. Cat de greu este pentru Iulia Vantur sa fie partenera lui Salman Khan. Declarații neștiute despre relația lor: ”Este precum o stea” / VIDEO

11:11, 24.04.2024 - Iulia Vantur traiește o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Salman Khan, insa lucrurile nu sunt la fel de ”roz” in fiecare zi, așa cum par. Vedeta a vorbit despre cat de greu ii este sa fie iubita unui actor așa de cunoscut precum este Salman Khan. Iata detalii neștiute despre relația lor.

Star Matinal. Bianca Dragușanu da de pamant cu cei care o critica! E deranjata de persoanele care o judeca pentru ca are buzele prea mari: „Eu aleg...” / VIDEO

13:40, 04.04.2024 - Bianca Dragușanu da de pamant cu cei care o critica! Vedeta e deranjata de persoanele care o judeca pentru ca are buzele prea mari. Iata ce a transmis iubita lui Gabi Badalau prin intermediul rețelelor de socializare!

Star Matinal. Ce pretenții are Cristina Belciu de la viitorul ei iubit! Vedeta vrea sa iși formeze o familie: ”Vreau sa vad in el...” / VIDEO

09:15, 01.04.2024 - Cristina Belciu vrea sa devina mama! Vedeta știe exact ce iși dorește de la viitorul iubit și cauta un barbat care sa indeplineasca toate condițiile. Dupa mai multe dezamagiri in dragoste, Cristina Belciu nu mai este dispusa sa faca compromisuri! Iata cu arata barbatul perfect pentru ea.

Oana Zavoranu s-a prezentat drept victima la procesul in care este acuzata de șantaj: „Bogdan Furtuna m-a lasat fara un milion de euro și cu o groaza de datorii”

12:06, 29.03.2024 - Oana Zavoranu a fost audiata in dosarul de șantaj in care este inculpata dupa ce ar fi incercat sa-l șantajeze pe medicul Bogdan Furtuna, administratorul clinicii de infrumusețare One Life, inființata de vedeta media cu bani din moștenirea primita de la parinți.Oana Zavoranu și avocatul ei, Ionuț Silviu…

Cum vede Oana Roman viața, dupa pierderea mamei sale. Ce a marturisit vedeta: „Puterea omului de a-și...” / FOTO

20:00, 13.03.2024 - Oana Roman a vorbit recent despre cum vede viața in prezent, dupa pierderea mamei. Vedeta a facut o postare cu care și-a surprins fanii, prin intermediul rețelelor de socializare. Iata ce a marturisit ea!

Star Matinal. Adriana Bahmuțeanu, terorizata de primul soț. Barbatul i-a pus pistolul la tampla vedetei: „Preferam sa mor” / VIDEO

13:51, 23.02.2024 - Adriana Bahmuțeanu și-a gasit puterea și a vorbit despre momentele in care a fost traumatizata de primul ei soț. Vedeta susține ca barbatul nu a mai ținut cont de nimic și i-a pus pistolul la tampla. Bruneta a trecut prin clipe de coșmar din cauza relației toxice pe care a avut-o.


Ce parere ai despre aceasta stire?