Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BENEFICII PENTRU CORPUL NOSTRU Secretele sănătății într-o ceașcă de matcha

Publicat:
BENEFICII PENTRU CORPUL NOSTRU Secretele sănătății într-o ceașcă de matcha

Matcha este o varietate de ceai verde cu o calitate superioara, care este macinata fin sub forma de pulbere. Procesul sau de preparare implica baterea pulberii de matcha cu apa fierbinte, in loc sa fie infuzata in apa clocotita, rezultand un ceai verde spumos, bogat in beneficii deosebite pentru sanatate. The post BENEFICII PENTRU CORPUL NOSTRU Secretele sanatații intr-o ceașca de matcha first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce e bine sa bei ceai din cozi de cireșe. Puțini știu ce beneficii miraculoase are asupra sanatații

11:46, 18.04.2024 - Ai auzit vreodata de ceaiul din cozi de cireșe? Puțini știu ce beneficii are atunci cand vine vorba de sanatatea organismului uman. Iata de ce este recomandnat de specialiști și de ce ai putea sa il integrezi in dieta ta.

Alexandru Rafila, despre scandalul de la Pantelimon: „Este intolerabil sa pui pacienții in pericol pentru orgoliul propriu!”

13:45, 12.04.2024 - „Important este sa ințelegem ca discutam despre oameni. E nevoie de incredere intre pacienți și cadrele medicale. Nu putem sa blamam și sa aducem in fața opiniei publice lucruri care nu s-au intamplat.Fiecare om are o anumita personalitate, iși dorește cu ardoare recunoașterea calitaților, dar este…

SANATATE PUBLICA OMS lanseaza S.A.R.A.H., asistentul virtual bazat pe AI

10:35, 09.04.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații a dezvoltat un asistent digital numit S.A.R.A.H., care furnizeaza informații verificate despre boli, tratamente și alte aspecte medicale. The post SANATATE PUBLICA OMS lanseaza S.A.R.A.H., asistentul virtual bazat pe AI first appeared on Informatia Zilei .

CONCLUZII Efectele programului de munca variabil asupra sanatații

11:05, 08.04.2024 - Afro-americanii par sa fie mai expuși riscului de a avea programe de lucru variate, asociate cu probleme de sanatate precara. The post CONCLUZII Efectele programului de munca variabil asupra sanatații first appeared on Informatia Zilei .

Dieta care iti schimba metebolismul: Nu te vei mai ingrasa niciodata

20:35, 31.03.2024 -   Dieta este formata din 3 etape care vizeaza scaderea in greutate și o etapa care are rolul de menținere a greutații corporale. Ideea principala a dietei este aceea ca intensifica metabolismul, creand confuzii in organism, ceea ce poate duce la creșterea ratei metabolismului bazal (necesarul zilnic…

PROCESUL - ECLERULUI LA TAVA Jamila: Primele declarații dupa infrangere

19:05, 04.03.2024 - A dezvaluit ca a fost acuzata de furtul de rețete și ca a fost ținta unui val de ura, insa a subliniat ca rețetele nu pot fi protejate prin drept de autor sau brevete de invenție The post PROCESUL - ECLERULUI LA TAVA Jamila: Primele declarații dupa infrangere first appeared on Informatia Zilei .

PLANTE MEDICINALE Descopera puterea ceaiului de urzici in sprijinirea sanatații

09:55, 04.03.2024 - Ceaiul de urzici, un elixir bogat in nutrienți și proprietați terapeutice, ofera beneficii multiple pentru sanatate, de la intarirea sistemului imunitar la protecția renala și echilibrarea metabolica. The post PLANTE MEDICINALE Descopera puterea ceaiului de urzici in sprijinirea sanatații first appeared…

INTERVIU Balerinele Marina și Alice Minoiu, despre copilaria la Coregrafie și importanța nutriției și a sanatații mintale. „Cu cat intri mai mult in razboi cu tine și cu corpul tau, cu atat iți va fi mai rau“

14:40, 24.02.2024 - Marina și Alice Minoiu povestesc pentru „Weekend Adevarul“ ce inseamna lumea baletului de aici și din strainatate, ele ducand pe marile scene internaționale lecția bine invațata: fara echilibru nu exista emoție.


Ce parere ai despre aceasta stire?