Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avioane de razboi din SUA au distrus doua tabere ale Statului Islamic si au ucis zeci de jihadisti

Publicat:

Distribuie Tweet Facebook E-mail Doua avioane de lupta americane au distrus, intr-o singura noapte, doua tabere ale Statului Islamic din Libia. Primele estimari arata ca peste 80 de militanti au fost ucisi.

Misiunea a fost aprobata in urma cu cateva zile de presedintele Barack Obama, arata CNN.

Potrivit lui Peter Cook, purtator de cuvant al Pentagonului, militantii care se antrenau in aceste tabere reprezentau "un risc la adresa securitatii Libiei si vecinilor sai, o amenintare pentru aliatii SUA din Africa si Europa, precum si o amenintare pentru SUA".

"Inca evaluam…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ucraina va primi primele avioane de lupta F-16 in iunie sau iulie, afirma o sursa militara de la Kiev

18:00, 10.05.2024 - Kievul se asteapta sa primeasca primele sale avioane de lupta F-16 de la aliatii sai occidentali in iunie sau iulie, a declarat vineri o sursa militara ucraineana de rang inalt, relateaza Reuters.

Suveraniștii și conservatorii din toata Europa se aduna la Palatul Parlamentului in weekendul 27-28 aprilie!/Conferința MEGA și influența lui Trump in UE

10:55, 25.04.2024 - Suveraniștii și conservatorii din toata Europa se aduna la Palatul Parlamentului in weekendul 27-28 aprilie, pentru a participa la conferința „Make Europe Great Again (MEGA)”. Evenimentul de la finalul acestei saptamani va fi gazduit, așadar, de Palatul Parlamentului. Conservatorii și suveraniștii din…

Biden sau Trump? Ce ar insemna pentru Europa și pentru piețele valutare o victorie a fiecaruia dintre ei

09:05, 19.04.2024 - Alegerile din SUA se apropie cu pași repezi, iar implicațiile economice ar putea fi mai importante pentru Europa decat pentru America, arata o analiza a ING. Nu doar implicațiile care decurg din politicile comerciale sau fiscale, ci chiar și politicile de securitate ar putea fi grav afectate.

Samsung confirma ca Galaxy AI va invața și limba romana. Cand se lanseaza pachetul

10:10, 11.04.2024 - La lansarea din ianuarie a telefoanelor Galaxy S24 , cea mai mare dezamagire a noastra referitoare la Galaxy AI era lipsa suportului pentru limba romana in majoritatea funcțiilor incluse. Chiar și atunci, reprezentanții Samsung promiteau, chiar daca nu intr-un comunicat de presa, ci mai mult verbal,…

Primele avioane F-16 ale Ucrainei vor putea deveni operaționale abia din iulie incolo: Cu ce vor fi inarmate

22:00, 11.03.2024 - Primele șase avioane F-16 ale Ucrainei vor putea deveni operaționale - in sensul ca vor putea participa direct la acțiuni de lupta - abia din luna iulie a acestui an, informeaza New York Post, potrivit digi24.ro .

Art Safari a deschis Muzeul Secret! Primele imagini și programul complet al noului sezon FOTO

15:15, 07.03.2024 - Art Safari, cel mai mare organizator de expoziții de arta din Europa de Est, da startul unui nou sezon din 8 martie, la Palatul Dacia-Romania de pe Lipscani. Art Safari dezvaluie Muzeul secret, comoara bine ascunsa a artei romanești, cu 100 de capodopere de Tonitza, Grigorescu, Luchian și Pallady.

Creștere economica in umbra conflictului: SUA profita de pe urma cererii de arme și muniții

15:11, 20.02.2024 - In contextul continuarii conflictului din Ucraina , industria de aparare americana inregistreaza o creștere semnificativa a comenzilor de arme și muniții, beneficiind de pe urma tensiunilor internaționale. Producția din sectorul militar-industrial al Statelor Unite a crescut cu peste 17%, in ultimii…


Ce parere ai despre aceasta stire?