Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avertismentul terapeuţilor: Statul mult pe scaun creste riscul de deces

Publicat:

Un studiu recent a demonstrat ca statul prelungit pe scauna poate crește riscul de deces. Un terapeut vine in ajutorul persoanelor care petrec mult timp pe scaun și explica un exercițiu simplu care le poate salva viața.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Efectele mancarurilor ultraprocesate, pe o perioada de 30 de ani. Alimentele care cresc riscul de deces prematur

12:25, 09.05.2024 - Consumul mare de alimente ultraprocesate este legat de un risc ușor mai mare de deces prematur. Concluzia aparține oamenilor de știința americani, in urma unui studiu realizat pe o perioada de 30 de ani și publicat in The BMJ.

Furia te poate costa viața. Sa te superi chiar și pentru 8 minute crește riscul de atac de cord

16:50, 05.05.2024 - Furia, chiar și de scurta durata, poate avea consecințe grave asupra sanatații inimii, crescand semnificativ riscul de atac de cord. Opt minute de enervare pot fi suficiente pentru a modifica funcționarea vaselor de sange.

Consumul de alcool crește riscul de boli de inima, mai ales in cazul femeilor

20:10, 29.03.2024 - Noi date sugereaza ca un obicei regulat de a bea alcool poate crește riscul de a dezvolta boli de inima. Acest lucru pare sa fie valabil mai ales pentru femei, potrivit concluziilor unui studiu care va fi prezentat la sesiunea științifica anuala a Colegiului American de Cardiologie.

Postul intermitent cu peste 16 ore de pauza alimentara crește cu 91% riscul de deces cardiovascular

16:55, 26.03.2024 - Un studiu efectuat pe peste 20.000 de adulți a constatat ca cei care au urmat un program de post intermitent cu limitarea consumului de alimente la mai puțin de opt ore pe zi au avut un risc cu 91% mai mare de deces din cauza bolilor cardiovasculare, potrivit American Heart Association.

Obezitatea infantila crește riscul de probleme musculo-scheletice

17:25, 13.03.2024 - Un nou studiu a identificat o legatura ingrijoratoare intre obezitatea infantila și problemele musculo-scheletice. Cercetarea, publicata in revista Archives of Disease in Childhood, a analizat datele a peste 120.000 de copii din Marea Britanie.

Studiu: Obezitatea infantila crește riscul de probleme musculo-scheletice

14:20, 13.03.2024 - Un nou studiu a identificat o legatura ingrijoratoare intre obezitatea infantila și problemele musculo-scheletice. Cercetarea, publicata in revista Archives of Disease in Childhood, a analizat datele a peste 120.000 de copii din Marea Britanie, relateaza Mediafax. Studiul a concluzionat ca cei cu…

Prețurile biletelor de avion vor crește in aceasta vara! Avertismentul celei mai mari companii aeriene din Europa

09:25, 26.02.2024 - Cei care calatoresc cu avionul se vor confrunta in aceasta vara cu preturi mai ridicate ale biletelor, din cauza capacitatii limitate a industriei, a avertizat Michael O'Leary, directorul general al Ryanair, cea mai mare companie aeriana din Europa in functie de numarul de pasageri, transmite DPA, conform…

China acuza SUA ca a dat ”unda verde continuarii macelului” din Fașia Gaza. „Crește riscul unui razboi mai amplu”

08:10, 21.02.2024 - China critica dur SUA pentru ca s-a folosit de dreptul de veto la o rezoluție a Consiliului de Securitate al ONU care cerea o incetare... The post China acuza SUA ca a dat ”unda verde continuarii macelului” din Fașia Gaza. „Crește riscul unui razboi mai amplu” appeared first on Special Arad · ultimele…


Ce parere ai despre aceasta stire?