Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avancronica Marelui Premiu al Mexicului: Hamilton, o simplă formalitate pentru a deveni campion

Publicat:

are de indeplinit o simpla formalitate pentru a cuceri titlul mondial in al Mexicului, locul 5 fiind suficient chiar și in cazul unei victorii pentru .

Citeste articolul mai departe pe automarket.ro…  

Sursa articol: automarket.ro


Stiri pe aceeasi tema

Formula 1: Cine a ciștigat Marele Premiu al Chinei

15:30, 20.04.2024 - Pilotul olandez Red Bull a ciștigat la Marele Premiu al Chinei a cincea calificare consecutiva de la inceputul sezonului. Acest lucru nu a mai fost realizat niciodata in F1, Lewis Hamilton și Sebastian Vettel avind fiecare patru pole position-uri consecutive. Pilotul olandez al echipei Red Bull, Max…

Formula 1: Max Verstappen nu a prins podiumul in calificarile cursei sprint de la MP al Chinei

11:25, 19.04.2024 - Max Verstappen (campionul mondial en-titre) va pleca de pe locul 4 in prima sursa sprint a sezonului, cea contand pentru Marele Premiu al Chinei. Cel mai bun timp a fost stabilit de Lando Norris (McLaren), englezul fiind urmat de Lewis Hamilton (Mercedes) și Fernando Alonso (Aston Martin).

Cine a ciștigat Marele Premiu al Australiei la Formula 1

17:56, 24.03.2024 - Cursa a avut loc pe circuitul Albert Park din Melbourne, in fața a peste 130.000 de spectatori, iar Sainz a profitat de abandonul titraților piloți, Max Verstappen și Lewis Hamilton, obținind victoria. Spaniolul i-a devansat pe monegascul Charles Leclerc și pe britanicul Lando Norris, care au completat…

De pe patul de spital, la victorie in Australia cu bandajul pe abdomen! Cum s-a recuperat Carlos Sainz dupa operația de apendicita: „O nebunie”

15:40, 24.03.2024 - Spaniolul Carlos Sainz (29 de ani) a reușit sa ia prin surprindere lumea Formulei 1. A caștigat Marele Premiu din Australia, profitand de abandonul lui Max Verstappen, la doua saptamani dupa operația de apendicita. Primele luni din 2024 au fost incredibile pentru Carlos Sainz. Inainte de inceperea sezonului…

Sainz rateaza GP-ul Arabiei Saudite din cauza apendicitei. Va concura Bearman, in varsta de 18 ani

15:00, 08.03.2024 - Pilotul echipei Ferrari, Carlos Sainz, nu va participa la Marele Premiu al Arabiei Saudite, din acest weekend, fiind diagnosticat cu apendicita, astfel ca trebuie sa fie operat, a anuntat vineri echipa italiana de Formula 1, potrivit news.ro Sainz, care va pleca de la Ferrari la sfarsitul sezonului,…

Champions League: Manchester City vs Copenhaga - O simpla formalitate

10:10, 06.03.2024 - Manchester City - Copenhaga, meci contand pentru mansa a doua a optimilor de finala din Liga Campionilor, este programat, miercuri, 6 martie, de la ora 22:00, pe Etihad Stadium, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 3 si Prima Sport 2.

Pilotul multiplu campion mondial care ar putea reveni in Formula 1

14:15, 01.03.2024 - Transferul lui Lewis Hamilton de la Mercedes la Ferrari a adus o agitație suplimentara in lumea Formulei 1. Zvonurile privind inlocuitorul britanicului sunt multe, iar ultima varianta este reprezentanta de o intoarcere a lui Sebastian Vettel in Marele Circ.

Premier League: Manchester City vs Brentford - O simpla formalitate pentru „cetateni”

09:25, 20.02.2024 - Manchester City - Brentford, meci restant contand pentru etapa a 18-a din campionatul Angliei, este programat, marti, 20 februarie, de la ora 21:30, pe Etihad Stadium, si va fi transmis in direct de Digi Sport 3, Orange Sport 3 si Prima Sport 3.


Ce parere ai despre aceasta stire?