Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce SURPRIZA URIASA a avut fotograful cand le-a facut poza asta celor doi indragostiti!

Publicat:

Cand s-a oferit sa le faca poza celor doi indragostiti, fotograful de ocazie nu se gandea ca va asista la un asemenea "incident".

Domnisoara nu isi luase chiloti pe sub rochie, iar in momentul in care a fost luata in brate de iubit a lasat la vedere mai mult decat toata lumea isi dorea sa vada.


Tanara nu parea prea jenata de moment, stand tare linistita in bratele partenerului ei, de parca ceea ce facea era perfect normal.

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Surpriza uriașa in a sasea etapa a sezonului de Formula 1: Lando Norris caștiga Miami Grand Prix

01:45, 06.05.2024 - Lando Norris (McLaren) a produs o surpriza mare duminica seara in Formula 1, el castigand Miami Grand Prix, a sasea etapa a sezonului, informeaza news.ro.Pentru britanic este primul succes in Formula 1.

Surpriza uriașa la casele de pariuri, dupa intrarea Gabrielei Firea in cursa: cine este favorit la Primaria Capitalei

19:40, 05.05.2024 - Pariorii inraiți vor sa faca bani și din piatra seaca! Iar casele de pariuri le vin in sprijin in acest sens. Pe langa sport, și politica iși face loc printre cote, iar Primaria Capitalei nu duce lipsa de candidați și de... pariori.

Surpriza uriașa! Șefa CNAS anunța ca persoanele asigurate și neasigurate vor avea aceleași drepturi: 'Exista promisiunea Bancii Mondiale'

19:55, 10.04.2024 - Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), dr. Valeria Herdea, a declarat, miercuri, la Targu Mures, in cadrul unei intalniri de lucru cu profesionistii din sanatate, ca se doreste semnarea unui nou contract incepand cu data de 1 iulie, care va avea o serie de modificari, dar nu spectaculoase,…

Surpriza uriașa in Formula 1 - Mercedes și favoritul care ii poate lua locul lui Lewis Hamilton

16:40, 28.03.2024 - ​Lewis Hamilton a produs șocul inceputului de an in Formula 1, dupa ce a anunțat ca s-a ințeles cu cei de la Ferrari pentru inceperea colaborarii din anul 2025. Acum, a venit randul celor de la Mercedes sa incerce o super-mutare.

Surpriza uriașa la Capitala, in sondajul comandat de Nicușor Dan: Piedone este marele favorit

09:56, 11.03.2024 - Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a comandat un sondaj realizat de catre cei de la Verifield, pentru a vedea cum sta in cursa pentru al doilea mandat de primar general. Surpriza mare este ca in acest sondaj, favoritul pentru Primaria Capitalei este Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5. Conform…

Andreea Balan, surpriza uriașa pentru Clara, la aniversarea de 5 ani a micuței: „Ziua in care am revenit la viața”

12:35, 04.03.2024 - Andreea Balan și-a sarbatorit fiica cea mica. Clara a implinit 5 ani, iar familia și prietenii i-au fost alaturi in aceasta zi speciala. Ziua de 4 martie are o dubla semnificație pentru artista, care in urma cu 5 ani a avut o cumpana in viața.

Horoscop vineri, 1 martie. Zodiile care vor avea aparte de o surpriza uriașa in prima zi a primaverii

21:05, 29.02.2024 - Horoscopul zilei de vineri, 1 martie, pare sa fie favorabil unor zodii. Astrologul Click!, Lorina, arata unii nativi sunt gata sa negocieze drepturile salariale de pe o pozitie de forta, iar alții au parte de surprize.

SURPRIZA Sweet Iris pentru indragostiți: Fructe trase in ciocolata delicioasa!

14:15, 13.02.2024 - Daca inca nu știți cu ce  sa va cadorisiți perechea de ziua iubirii, musai sa mergeți pe mana patiseriei Sweet Iris, care vine cu o propunere inedita: fructe trase in ciocolata! Gasi astazi și maine la Sweet Iris capșuni, banane, struguri, mere și pere scaldate in ciocolata alba sau neagra. Ciocolata…


Ce parere ai despre aceasta stire?