Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Are 42 de ani, doi copii și posedă acest abdomen de invidiat! Află care divă arată mai bine ca o puștoaică! FOTO

Publicat:

Are 42 de ani, este cantareața americana, compozitoare, designer de moda și, ocazional, actrița, are doi copii și o silueta de invidiat, care le face pe multe tinere fie sa dea fuguța la sala de sport, fie sa planga de ciuda.

, caci despre ea este vorba, a facut furori, ieri, pe o plaja din , din Mexic, unde se afla in vacanța, impreuna cu soțul ei, , și cu cei doi copii, Kingston și Zuma.

Deși nu a stat la plaja in costum de baie, ci intr-o pereche de pantaloni largi și in sutien, vedeta a reușit sa…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Iasmina Hill, vacanța de coșmar alaturi de copii și soțul milionar. Prin ce peripeții au trecut in Mexic: „A trebuit sa...”

13:26, 26.03.2024 - Au crezut ca vor avea o vacanța de vis, dar lucrurile nu au stat deloc așa, din contra. Iasmina Hill și soțul, impreuna cu cei doi copii, au mers pe cel mai scump vas de croaziera din lume, dar au dat de probleme.

Inspectorii antifrauda vor trebui sa treaca anual de verificari psihologice și de integritate

09:15, 21.03.2024 - Dupa doar cațiva ani de la eliminarea lor, Guvernul a decis sa reintroduca funcțiile specifice la nivelul Direcției generale antifrauda fiscala (DGAF) din cadrul Fiscului. In acest sens, inspectorii antifrauda vor trebui sa treaca anual, cel puțin o data, de verificarea psihologica și de verificarea…

Zelenski promite razbunare: 'Fiecare ucigas rus trebuie tras la raspundere pentru actiunile lui!' (VIDEO)

19:20, 16.03.2024 - Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a dat asigurari sambata ca Rusia va plati pentru masacrul pe care l-a provocat in urma cu exact doi ani, cand a bombardat Teatrul Dramatic din Mariupol, in regiunea ucraineana Donetk (est), cu sute de civili inauntru, inclusiv copii, informeaza EFE, relateaza…

Kika Cerqueira, iubita pilotului Pierre Gasly, are un corp de invidiat. Tanara intoarce toate capetele pe plaja

17:50, 13.03.2024 - Francisca (Kika) Cerqueria Gomes și Pierre Gasly, pilotul Alpine, formeaza un cuplu din octombrie 2022. Cei doi nu-și pot ține departe mainile unul de celalalt. Puțini știu ca tanara nu este straina de sportul cu motor.

Cat costa relaxarea la Therme București

17:15, 20.02.2024 - Relaxarea costa! Prețurile pentru accesul la centrul de relaxare ”Therme” difera. Vizitatorii pot alege sa petreaca incepand de la o ora, pana la o zi intreaga la Galaxy, The Palm și Elysium. Potrivit playteach.ro , in zona Galaxy, spre exemplu, pentru o zi intreaga un adult platește 115 lei, iar cei…


Ce parere ai despre aceasta stire?