Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANRE: Comisia Europeană nu agreează plafonarea preţului gazelor pentru toată populaţia,ci doar pentru consumatorii vulnerabili

Publicat:

'In 2016, a luat decizia sa liberalizeze piata de gaze naturale, inclusiv pentru consumatorii casnici, lucru care s-a intamplat la 1 aprilie 2017. La acea vreme, toate analizele aratau ca nu mai are sens sa continuam acel calendar convenit cu , pentru ca am fi ajuns, din aprilie 2017, la situatia in care pretul gazelor de import era mai mic decat cel din calendar', a aratat Bege.

Insa, intr-o perioada de un an si jumatate, preturile s-au dublat, a amintit el. 'La momentul liberalizarii nu existau mecanisme de piata suficient de mature, asa ca trebuie…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

EXCLUSIV. PNRR-ul avanseaza in ritm de melc. Zeci de restanțe ale Guvernului Ciolacu. Romania risca sa piarda miliarde de euro

07:05, 24.04.2024 - Mai mult de 50 de jaloane și ținte din Planul Național de Redresare și Reziliența (PNRR) sunt inca neindeplinite de autoritațile romane, cu toate ca, potrivit calendarului asumat, ar fi trebuit sa fie gata de anul trecut. Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a raspuns unei solicitari a ziarului…

Marcel Boloș i-a lasat pe toți cu gura cascata

13:40, 06.04.2024 - „De ce e mai scump la noi ca la ei”, iata o intrebare la care romanii așteapta un raspuns. Marcel Boloș, ministrul finanțelor, ar fi cel mai masura sa lamureasca problema.  Mai cu seama ca ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a mers recent  in piața. Prețurile ”sunt destul de mari” in piețe, a remarcat…

Comisia Europeana: Economia Romaniei ramane vulnerabila. Deficitul fiscal ridicat nu s-a corectat suficient

18:30, 25.03.2024 - Romania se confrunta in continuare cu vulnerabilitați legate de deficitul fiscal și cel al balanței comerciale, arata un raport al Comisiei Europene dedicat Romaniei. Acestea fac ca economia sa fie vulnerabila la șocuri. Deficitul fiscal ridicat nu s-a corectat suficient in ultimii ani. Persistența…

Inca o masura absurda pentru economia frageda a Romaniei. Vor fi multe falimente

20:00, 21.03.2024 - Guvernul susține ca reprezentanții Comisiei Europene au cerut scaderea pragului la microintreprinderi de la 500.000 de euro la 50.000 de euro inca din acest an. Comisia Europeana pune presiune pe Romania pentru a reduce pragul la microintreprinderi de la 500.000 de euro la 50.000 de euro , o masura…

Romanii, 'loviți' de un nou bir. Taxa de carbon in prețul gazelor vandute clienților casnici

14:45, 20.03.2024 - Potrivit noii directive a Comisiei Europene, furnizorii de gaze vor fi obligați sa includa o taxa de carbon in prețul gazelor vandute clienților casnici. Astfel, din 2027, toți consumatorii de gaze din Romania, inclusiv populația, vor fi afectați de o schimbare majora in politica energetica, scrie…

Dan Motreanu: Sprijinul pentru Ucraina trebuie sa continue fara a afecta fermierii romani!

09:00, 14.03.2024 -  "Cu toate acestea, avand in vedere criza generata de influxul de produse agroalimentare ucrainene pe piața naționala și europeana, am adoptat masuri de salvgardare consolidate pentru a preveni și contracara efectele negative asupra pieței in statele membre ale UE", a declarat Motreanu , intr-un mesaj…

Florin Cițu a explicat un document: 'Faliment! Marcel Ciolacu a ramas fara bani dupa doar doua luni!'

13:20, 11.03.2024 - Fostul premier al Romaniei, Florin Cițu, avertizeaza Comisia Europeana, agențiile de rating și instituțiile statului roman ca Guvernul Romaniei a „ramas fara bani”, dupa „doar doua luni”. Cițu citeaza in acest sens ordonanța comasarii alegerilor și il acuza pe premierul Marcel Ciolacu de „minciuna”.…

​Prețul electricitații și al gazelor din ofertele pentru consumatorii casnici scade și mai mult in martie / De ce menține Guvernul schema de plafonare?

15:40, 04.03.2024 - Furnizorii de electricitate și gaze au venit la inceputul lunii martie cu mai multe oferte fața de luna trecuta sub plafoanele stabilite de stat. La gaze, spre exemplu, exista companii care furnizeaza la un preț cu 33% mai mic decat cel din plafon. Chiar și așa, Ministerul Energiei insista sa pastreze…


Ce parere ai despre aceasta stire?