Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andreea Bălan și George Burcea au aflat sexul bebelușului. Ce surpriză

Publicat:

va deveni mama pentru a doua oara, peste patru luni. Se pare ca artista va avea tot o fetița, care se va naște la inceputul lunii martie, potrivit Cancan . „Am facut o ecografie acum o saptamana, dar nu s-a vazut ce este. Mi-a zis doctora ca la testul de trimestru 2 voi ști ce este. George iși dorește baiețel, dar mie nu imi pasa, accept ce o fi. Saptamana viitoare o sa va spun in premiera ce este! Am pastrat niște rochițe pe care nu le-a purtat Ella și daca ar fi fetița, le-ar purta ea. Am pastrat de la inceput pentru ca știam ca vom mai face un bebe”, spunea , in urma…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Copiii si parintii, invitati sa spuna de ce are nevoie Capitala pentru a deveni un oras prietenos cu cei mici

16:50, 13.04.2024 - Primaria Capitalei si Reprezentanta UNICEF in Romania invita copiii, adolescentii si parintii din Bucuresti sa raspunda la doua chestionare referitoare la felul in care trebuie sa arate un oras prietenos cu cei mici.

Andreea Balan, surpriza uriașa pentru Clara, la aniversarea de 5 ani a micuței: „Ziua in care am revenit la viața”

12:35, 04.03.2024 - Andreea Balan și-a sarbatorit fiica cea mica. Clara a implinit 5 ani, iar familia și prietenii i-au fost alaturi in aceasta zi speciala. Ziua de 4 martie are o dubla semnificație pentru artista, care in urma cu 5 ani a avut o cumpana in viața.

Parinții din Prahova care și-au omorat fetița de 2 ani, oparind-o intenționat, au primit zeci de ani de inchisoare

12:55, 07.02.2024 - Parintii care si-au omorat fetita in varsta de doi ani si 10 luni prin oparire intentionata au fost condamnati, miercuri, de Tribunalul Prahova, la pedepse de 20, respectiv 22 de ani de inchisoare, scrie Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?