Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Amalia Ştefania a pictat singură camera băieţelului ei!

Publicat:

, frumoasa prezentatoare a rubricii Horoscop a matinalului „Neatza cu Razvan si Dani”, este o mamica activa si energica, desi mai are o luna si jumatate pana va naste.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata iubitul Adinei Moraru, prezentatoarea rubricii horoscop la Neatza cu Razvan și Dani

11:01, 29.03.2024 - Adina Moraru este cea care prezinta rubrica de horoscop la Neatza cu Razvan și Dani. Frumoasa blondina face furori de cate ori apare la TV, fiind extrem de apreciata de telespectatori și de internauți.

Neatza cu Razvan și Dani. Cuza, gest impresionant pentru Ramona Olaru! Fostul iubit al asistentei TV a luat-o prin surprindere: ”Iți dai seama ca vreau” / VIDEO

09:40, 08.03.2024 - Neatza cu Razvan și Dani a inceput in ritm ce sarbatoare, in cea mai speciala zi din an pentru femei. Ramona Olaru a avut parte de cea mai romantica surpriza din partea lui Cuza, direct in platoul emisiunii! Iata ce gest a facut fostul iubit al asistentei TV!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, glumele zilei in emisiune. Asistenta TV și-a surprins colegii: „Ca sa fiu invidioasa pe voi...”

08:55, 21.02.2024 - Daca Ramona Olaru i-a obișnuit pe telespectatorii de la Antena 1 cu o gluma pe care o zice zilnic in emisiune, iata ca in aceasta dimineața a spus doua glume. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani și-a surprins colegii de breasla.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Ce a spus asistenta TV despre bogații din București: ”Cu cat ești mai...” / VIDEO

09:45, 19.02.2024 - Ramona Olaru a inceput o noua ediție Neatza cu Razvan și Dani cu zambetul pe buze. Asistenta TV a pregatit, in prima zi a saptamanii, o gluma amuzanta prin care i-a ironizat pe bogații din București, din zonele exclusiviste. Iata ce a spus asistenta TV in direct.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Cum au reacționat colegii ei: ”Mi-a zis sa beau...” / VIDEO

10:15, 08.02.2024 - Ramona Olaru și-a amuzat colegii de platou și de aceasta data. Asistenta TV a spus o noua gluma in platoul Neatza cu Razvan și Dani, iar reacția celor din jurul ei a fost peste așteptari. Ramona Olaru este ”responsabila” cu starea de bine și iși duce sarcina perfect pana la capat.

Soția lui Radu Bucalae, apariție rara la TV. Cum s-au cunoscut comediantul și Alexandra, de fapt

16:46, 31.01.2024 - Alexandra, soția lui Radu Bucalae, a bifat o apariție rara la TV la Neatza cu Razvan și Dani, in ediția de pe 29 ianuarie 2024. Comediantul și partenera sa au pariticpat la un joc și au dezvaluit detalii inedite din vaiața lor de cuplu.


Ce parere ai despre aceasta stire?