Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ALERTĂ INTERNAȚIONALĂ: Hackerii ruși au atacat 97.000.000 de conturi

Publicat:

Alerta internaționala dupa ce o grupare de hackeri din Rusia au reușit sa fure datele a zeci de milioane de conturi de e-mail.Mai precis ar fi vorba de aproximativ 97 de milioane de conturi de Gmail, Yahoo și Hotmail din intreaga lume, transmite B1TV.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Germania amenința Rusia cu represalii grave, dupa ce hackerii au atacat SPD: Serviciile secrete au fost implicate

10:05, 03.05.2024 - Berlinul a acuzat vineri hackerii rusi sustinuti de Moscova de un atac cibernetic "intolerabil" impotriva membrilor Partidului Social-Democrat din Germania si a avertizat ca acesta nu va ramane fara consecinte, relateaza AFP.

Curtea de Conturi, spulberata in instanța de Electrica! Miza – 46 milioane de euro

11:20, 17.04.2024 - Electrica a caștigat definitiv procesul cu instituția de control, inițiat acum șapte ani dupa ce Curtea de Conturi a acuzat compania ca ar fi cumparat echipamente care nu se regasesc in patrimoniu. Schoenherr Romania a asistat cu succes Societatea Energetica Electrica (Electrica) in caștigarea unui…

Hackerii ruși au atacat companii de cai ferate din Letonia, Lituania, Romania și Estonia

14:51, 05.04.2024 - Rusia incerca sa saboteze caile ferate europene. Grupuri de hackeri pro-ruși au efectuat atacuri cibernetice asupra companiilor de cai ferate din Letonia, Lituania, Romania și Estonia, scrie Financial Times .

Una din rachetele cu care rușii au atacat Liovul a incalcat spațiul aerian al Poloniei. Armata poloneza e in alerta

11:20, 24.03.2024 - O racheta de croaziera lansata de Rusia impotriva unor tinte din vestul Ucrainei a incalcat pentru scurt timp spatiul aerian al Poloniei, a anuntat duminica armata poloneza, relateaza AFP si Reuters, preluate de Agerpres.

Este OFICIAL: Rusia a atacat Germania cu trupele de elita

10:05, 23.03.2024 - Hackerii de elita legati de serviciile secrete rusesti au vizat luna trecuta mai multe partide politice germane, pentru a patrunde in retelele lor si a fura date, potrivit unei alerte lansate de agentia germana de securitate cibernetica si de cercetatorii de securitate care lucreaza pentru proprietarul…

Google: Hackeri rusi de elita au vizat cu atacuri politicieni din Germania, pentru a fura date

07:55, 23.03.2024 - Intr-un raport publicat vineri, unitatea cibernetica Mandiant a Alphabet a declarat ca a prins grupul de hacking cunoscut sub numele de APT29, despre care serviciile de informatii occidentale presupun ca actioneaza in numele agentiei de spionaj strain SVR a Rusiei, incercand sa pacaleasca ”personalitati…

Rușii au atacat Kievul cu rachete Kinjal. Explozii in centrul capitalei ucraienene, zece oameni raniți. E alerta aeriana in toata țara

07:50, 21.03.2024 - Mai multe explozii au fost auzite joi dimineata in centrul capitalei Kiev dupa o alerta aeriana de rachete si drone lansate de Rusia. Cel puțin 10 persoane au fost ranite in atac, printre ele fiind și un copil. 

CRIMINALITATE CIBERNETICA Hackerii ruși au atacat codul software de la Microsoft

19:25, 09.03.2024 - Criminalii cibernetici din Rusia au accesat sistemul Microsoft de saptamani intregi. Grupul de hackeri a furat, printre altele, e-mailuri de la directori. The post CRIMINALITATE CIBERNETICA Hackerii ruși au atacat codul software de la Microsoft first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?