Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adelina Pestriţu, la spital de Revelion. Ce a păţit fetiţa vedetei

Publicat:

"Tocmai cand ne pregateam sa intram in , Zeny a necesitat ingrijiri medicale de urgența. Am tratat cateva pusee de febra la indicațiile medicului nostru pediatru insa, la cea din urma am luat decizia de a merge la urgența. Astfel, dupa un consult, doctorii de garda ne-au sfatuit sa ne internam pentru mai multe investigații și mai ales pentru ca exista riscul sa ajunga la febra mare din nou." a povestit Adelina pe blogul sau.

Cu toate ca au trecut in noul an la spital, Adelina, iubitul sau și fetița nu au ratat focurile de artificii. Cei trei le-au privit de la fereastra salonului.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Incident șocant in Saptamana Mare, intr-un parc din Braila. Un adolescent in varsta de 17 ani a fost atacat cu maceta. Victima a ajuns, de urgența, la spital

11:40, 03.05.2024 - Incident șocant in Saptamana Mare, intr-un parc din Braila. Un adolescent in varsta de 17 ani a fost atacat cu maceta. Victima a ajuns, de urgența, la spital, și a fost supusa unei intervenții chirurgicale.

Adrian Mititelu Junior, de urgența la spital! S-a intoxicat cu medicamente antidepresive. Primele declarații!

10:26, 21.04.2024 - Adrian Mititelu Junior a ajuns de urgența la spital! Baiatul patronului de la FC U Craiova s-a intoxicat cu medicamente antidepresive. Iata care sunt primele declarații facute de tatal lui, Adrian Mititelu!

Alerta in Capitala. O fetița de 2 ani a cazut de la etaj/Micuța, transportata de urgența la spital

14:35, 15.04.2024 - Incident grav, luni, in București. Atat cadrele medicale, cat și polițiștii au fost sesizați despre aceasta situație și au intervenit. S-a intamplat in Sectorul 1 al Capitalei, unde un copil a cazut de la etajul unui bloc. Din cate s-a aflat chiar de la Poliție, e vorba despre o fetita in varsta de…

Explozie uriașa in județul Neamț! Un barbat de 40 de ani a ajuns de urgența la spital

20:10, 22.03.2024 - Vineri seara, 22 martie 2024, o explozie uriașa s-a produs la Hidrocentrala Stejaru. In urma incidentului, un barbat in varsta de 40 de ani a ajuns de urgența la spital. Pompierii au constatat ca s-a produs o avarie la un intrerupator de 110 KV.

Culița Sterp a ajuns, de urgența, la spital. Ce se intampla cu manelistul?

19:50, 27.02.2024 - Interpretul de muzica de petrecere și-a ingrijorat urmaritorii de pe Instagram, dupa ce a postat o fotografie de pe patul de spital, cu o perfuzie in mana.Culița Sterp a precizat ca se confrunta cu o febra destul de mare, de mai bine de doua zile, motiv pentru care a luat decizia de a merge la spital,…

Oana Zara a ajuns, de urgența, la spital! Ce a pațit actrița și cum se simte acum: „Mi-a fost foarte rau...” / VIDEO

09:10, 14.02.2024 - Oana Zara s-a confruntat cu probleme serioase de sanatate. Actrița din serialul Lia – soția soțului meu, a fost nevoita sa mearga, de urgența, la spital. Ce a pațit și cum se simte acum.

Probleme de sanatate in familia Laurei Cosoi. Ce a pațit fiica cea mica a vedetei: „De-abia acum incepe distracția” / FOTO

15:15, 10.02.2024 - Dupa ce ieri a avut o zi plina de filmari, Laura Cosoi a ajuns acasa și le-a povestit fanilor ca fiica cea mica are probleme de sanatate și ca de-abia incep adevarata provocare, caci nimic nu este mai greu pentru o mama sa știe ca unul dintre copii nu este bine.


Ce parere ai despre aceasta stire?