Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actrița Michaela Prosan nu a avut mereu look-ul din „Fructul oprit”! Blondă și cu părul scurt, pare altă persoană. Fanii: „Ești o apariție deosebită!”

Publicat:

Actrița Michaela Prosan, cea care da viața personajului , fosta , este o tanara extrem de rafinata și eleganta. Personajul ei știe sa-și puna in valoare frumusețea. Insa, diva nu a avut mereu look-ul din „Fructul oprit, parul lung și șaten.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lora, schimbare radicala de look. Cantareața și-a surprins fanii cu noua apariție / VIDEO

16:15, 17.04.2024 - Lora a apelat la hairstylist pentru un look nou, de vara. Cantareața a luat decizia dupa ce a verificat un filtru pe rețelele de socializare, iar rezultatul a fost unul care i-a placut foarte mult. Fanii au avut multe cuvinte de laude cu privire la noua culoare pe care o are.

Vedeta din Romania care și-a surprins fanii cu cea mai recenta apariție: “Felicitari”. Schimbarea e radicala

11:26, 25.03.2024 - Vedeta din Romania care și-a surprins fanii cu cea mai recenta apariție. A slabit extrem de mult, iar acum abia daca il mai recunoști. In ultimele luni a reușit sa dea jos peste 22 de kilograme. Despre cine e vorba? BRomania, de nerecunoscut dupa ce a slabit enorm Matei Dima, cunoscut drept și BRomania,…

Ce spune Dan Bittman despre posibila sa candidatura la alegerile locale. Este chiriaș in sectorul 1! ”Am fost și am ramas o persoana directa”

12:51, 22.03.2024 - Dan Bittman simte ca, dupa patru decenii de cantat, vrea sa schimbe și locuri, nu numai vieți. Inca nu se simte in totalitate convins sa schimbe muzica cu politica, de aceea popularul solist pop-rock nu a acceptat inca nici o oferta. Fost consilier la Finanțe in perioada cand prietenul sau Sebastian…

O persoana a incercat de 59 de ori sa obtina permisul de conducere, dar a picat mereu proba teoretica

15:25, 11.03.2024 - O persoana din Arad a incercat, in ultimii ani, de 59 de ori sa obtina permisul de conducere, insa de fiecare data a cazut la proba teoretica, acesta fiind si recordul detinut de un candidat din judet, unde promovabilitatea la acest examen a fost in 2023 de aproximativ 40%, potrivit Agerpres.

Ce mesaj a transmis Betty Vișanescu, la scurt timp dupa ce s-a aflat ca pleaca in Asia Express sezonul 7, alaturi de soțul ei

12:50, 27.02.2024 - Betty Vișanescu, fiica lui Florin Salam, a avut o prima reacție, la scurt timp dupa ce s-a aflat ca ea și soțul ei, Catalin Vișanescu, formeaza una dintre cele noua echipe de la Asia Express sezonul 7. Iata ce mesaj a transmis in mediul online! Fanii au reacționat imediat.

Cine e Lady Lee, fosta lui Novak Djokovic, și cum a ajuns sa caștige și 30.000 de euro per apariție: „Cu mine, era mereu zambitor”

12:50, 17.02.2024 - Lidija Popovic, cunoscuta sub numele de Lady Lee, este fosta iubita din tinerețe a liderului mondial din tenis, Novak Djokovic. Cei doi au avut o relație amoroasa in perioada in care Novak Djokovic debuta in circuitul ATP. +1 FOTO Lady Lee caștiga 30.000 de euro per apariție Lady Lee este un DJ cunoscut…


Ce parere ai despre aceasta stire?