Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dani Carvajal va rata debului în noua ediție a Ligii Campionilor: Fundașul a suferit o leziule musculară

Publicat:

Internationalul spaniol , fundasul echipei de fotbal , va rata meciul de debut in noua editie a la fotbal, impotriva formatiei germane , programat miercuri pe stadionul din capitala Spaniei, informeaza EFE.

Carvajal, care a etalat o forma foarte buna de la inceputul sezonului, a suferit o leziune musculara la piciorul drept, ce va necesita o perioada de recuperare de zece zile, conform presei spaniole, conform mediafax.

El nu s-a antrenat marti alaturi de coechipierii sai de la , la centrul de pregatire…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Momentul cand Santiago Bernabeu a erupt - Decizia VAR a declanșat sarbatoarea

11:11, 09.05.2024 - ​Real Madrid a obținut miercuri seara calificarea in finala Ligii Campionilor de pe Wembley (4-3 la general cu Bayern Munchen), iar publicul de pe Santiago Bernabeu a avut un aport important pentru elevii lui Carlo Ancelotti.

Dubla intarziata a lui Joselu a dus-o pe Real Madrid in cea de-a 18-a finala a Cupei Europei

02:11, 09.05.2024 - Real Madrid s-a calificat dramatic in finala Ligii Campionilor la fotbal, dupa ce a invins-o pe Bayern Munchen cu scorul de 2-1 (0-0), miercuri seara, pe Stadionul ''Santiago Bernabeu'', in mansa secunda a semifinalelor.

Discrepanța uriașa intre prețurile biletelor de meci la Madrid fața de Munchen la semifinala Ligii Campionilor!

13:35, 30.04.2024 - Cel mai ieftin tichet pe „Santiago Bernabeu” pe care fanii il pot cumpara la returul semifinalei Ligii Campionilor e de peste șase ori mai scump decat costul unuia in peluza Allianz Arena in picioare, la manșa intai de diseara! Raportul celor mai scumpe bilete la Bayern - Real Madrid e de trei ori tot…

Real Madrid - Manchester City: Remiza cu 6 goluri intre, in sferturile Ligii Campionilor

01:51, 10.04.2024 - Real Madrid a terminat la egalitate cu Manchester City, 3-3 (2-1), marti seara, pe stadionul ''Santiago Bernabeu'', intr-un meci spectaculos disputat in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor la fotbal.

UEFA ii aproba lui Real Madrid o solicitare neobișnuita pe Santiago Bernabeu, la meciul cu Man City

15:15, 09.04.2024 - Real Madrid a primit permisiunea UEFA de a juca impotriva lui Manchester City sub un acoperiș inchis pe Santiago Bernabeu. Los Blancos primesc marți seara echipa lui Pep Guardiola in capitala Spaniei pentru prima manșa a unui sfert de finala al Ligii Campionilor, care putea fi chiar o finala, potrivit…

Real Madrid a solicitat acordul UEFA pentru inchiderea acoperisului stadionului la meciul cu Manchester City

12:45, 09.04.2024 - Clubul spaniol Real Madrid a solicitat acordul UEFA pentru a inchide acoperisul stadionului Santiago Bernabeu la meciul cu echipa engleza Manchester City, programat marti seara, in cadrul primei manse a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, informeaza DPA, potrivit Agerpres.

Florentino Perez, cerința speciala » S-a dus la vestiar și i-a luat tricoul, dupa Spania - Brazilia

11:20, 28.03.2024 - Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, a fost la meciul amical dintre Spania și Brazilia, incheiat 3-3 pe„Santiago Bernabeu”. Iar la final a avut o cerința speciala pentru Ednaldo Rodrigues, președintele Federației Braziliene de Fotbal. Perez a vrut sa mearga in vestiarul naționalei Braziliei…

Real Madrid și Manchester City merg in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la fotbal

01:45, 07.03.2024 - Real Madrid s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, desi a fost tinuta in sah de RB Leipzig, scor 1-1 (0-0), miercuri seara, pe Stadionul ”Santiago Bernabeu”, in mansa secunda a optimilor de finala. Tot in aceeași seara, Manchester City, detinatoarea trofeului, s-a calificat…


Ce parere ai despre aceasta stire?