Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident grav de muncă: Un bărbat a murit după ce a căzut opt metri în gol, de pe o casă în construcţie

Publicat:

Un muncitor a murit pe loc dupa ce, intr-o clipa de neatentie, a cazut de la etajul doi al unei vile in constructie de la marginea municipiului Pitesti, pe strada Balotesti.

Barbatul a cazut aproape opt metri in gol.

Medicii de pe ambulanta chemata la fata locului nu au putut decat sa constate decesul barbatului, in varsta de 58 de ani.

Constructia are toate avizele in regula.

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

A cazut in gol de la mare inalțime de pe un bloc in construcție. A murit pe loc

12:01, 10.04.2024 - O persoana și-a pierdut viața, miercuri dimineața, in urma unui incident care a avut loc pe un șantier din Bistrița. Un muncitor care lucra la construcția unor blocuri pe strada Libertații din municipiu a cazut in gol. Deocamdata nu se cunosc imprejurarile prin care muncitorul a ajuns sa cada de pe…

Accident grav in Olt. O poarta a cazut peste un copil de 3 ani. Medicii nu l-au mai putut salva

22:00, 09.04.2024 - Un copil in varsta de doar 3 ani a murit, marți-seara, 9 aprilie 2024, in urma unui accident grav petrecut intr-o gospodarie din Olt. O poarta a cazut peste copil, iar medicii chemați in ajutor nu i-au mai putut salva viața.

Acces Direct. Colegul lui Valerie, angajatul gasit mort intr-un depozit, detalii despre cum ar fi sfarșit barbatul. Un malaxor ar fi cazut peste el, la locul de munca

20:10, 22.03.2024 - Valerie a murit in urma cu aproape cinci ani. Familiei i s-a spus ca a fost vorba de un accident de munca, asta dupa ce un malaxor a cazut peste el. Colegii ar fi intervenit imediat, dar era prea tarziu. Valerie a murit pe loc.

Accident de munca pe un șantier din Prahova. Un muncitor a murit dupa ce a cazut de la opt metri inalțime

19:05, 14.03.2024 - Un accident de munca soldat cu moartea unui muncitor a avut loc joi, 14 martie, dupa orele pranzului pe un șantier dintre autostrazile A3 și A7, in județul Prahova. Conform informațiilor oferite de oficialii Poliției Județene Prahova, barbatul a cazut de la opt metri inalțime.

Accident tragic in Vaslui. Un tanar de 29 de a murit, iar trupul lui a fost aruncat de 25 de metri de mașina

11:36, 10.03.2024 - In aceasta dimineața, pe DN 24A, in județul Vaslui, un tanar de 29 de ani s-a rasturnat cu mașina, in afara parții carosabile. Impactul a fost atat de puternic, incat trupul sau a fost aruncat 25 de metri, pe un camp. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Accident de munca la Teatrul German din Timișoara. Motivul pentru care o bucata de decor a cazut peste o actrița

14:05, 05.02.2024 - Incidentul de la Teatrul German din Timișoara, din seara de 4 februarie, s-a datorat unui mașinist care s-a impiedicat și in cadere a lovit un element de pe scena. Actrița Olga Diana Torok nu a fost ranita grav.

Incident șocant in Timișoara. Un barbat de 37 de ani a cazut in gol de la 7 metri

12:05, 01.02.2024 - Un incident șocant s-a produs in Timișoara! Un barbat a cazut in gol de la șapte metri inalțime. Medicii au ajuns imediat la fața locului și l-au transportat la spital. Barbatul a suferit rani foarte grave din cauza cazaturii, motiv pentru care a avut nevoie de ingrijiri medicale. Iata care este starea…


Ce parere ai despre aceasta stire?