Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A născut! O celebră artistă de la noi a devenit mamă pentru a treia oară!

Publicat:

Este una dintre cele mai cunoscute cântarețe de la noi și astazi i-a venit sorocul, frumoasa artista nascând o fetița, perfect sanatoasa, în urma cu doar câteva minute. 

În urma cu puțin timp, cântareața de muzica , a adus pe lume o fetița de nota 10 care a avut la naștere 3,280 kilograme și 51 de cm. a nascut prin cezariana, iar acum ambele se simt perfect. Iar conform spuselor parinților, seamana perfect cu tatal ei.   Anastasia, fiica si a lui Sebi, o sa aiba parte de mult rasfat.…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un baiețel perfect sanatos s-a nascut la Spitalul Județean de Urgența din Alba Iulia in noaptea de Inviere

10:30, 05.05.2024 - Un baiețel perfect sanatos s-a nascut la Spitalul Județean de Urgența din Alba Iulia in noaptea de Inviere Un baiețel perfect sanatos s-a nascut la Spitalul Județean de Urgența din Alba Iulia in noaptea de Inviere Un baiețel de 3,3 kilograme a venit pe lume, la Spitalul Județean de Urgența din Alba…

Minuni in infern! O fetița a venit pe lume dupa ce mama ei a intrat in moarte cerebrala. „Chiar daca a supraviețuit, acest copil s-a nascut orfan”

09:45, 23.04.2024 - Chiar și in infernul din Fașia Gaza se gasesc, din cand in cand, povești de speranța. Cum ar fi cea a lui Sabreen, o fetița care a venit pe lume la cateva minute dupa moartea cerebrala a mamei sale.

(video/foto) A invins cancerul și a devenit mamica pentru a treia oara: Stela Zacon a nascut un baiat

16:10, 08.04.2024 - Stela Zacon este moldoveanca de 31 de ani care a reușit sa invinga cancerul și sa aduca pe lume un copilaș. Aceasta a anunțat marele eveniment pe data de 5 aprilie, iar acum familia sa se bucura de cei trei copilași. „Ca sa poți sa aduni multe primaveri, trbuie sa treci cu incredere prin iernile grele”,…

Ionuț Vina a devenit tata de fetița! Partenera fotbalistului a nascut / FOTO

13:35, 28.03.2024 - Ionuț Vina are toate motivele sa radieze de bucurie! Fotbalistul a devenit tata de fetița. Partenera lui, femeia in brațele careia și-a gasit liniștea, a nascut! Imagine emoționanta cu sporitvul alaturi de micuța.

Emilia Ghinescu iși sarbatorește fiul! Mesajul emoționant pe care l-a transmis cantareața cu aceasta ocazie, pe internet: „Baiatul meu drag” / FOTO

10:35, 21.03.2024 - Este o zi importanta in familia Emiliei Ghinescu! Celebra interpreta de muzica populara de la noi, care are trei copii, iși sarbatorește astazi, 21 martie 2024, fiul. Iata ce mesaj a transmis cantareața, in urma cu puțin timp, pe rețelele sociale!

Mircea Bravo a devenit tatic! Soția celebrului vlogger a nascut o fetița: „Seamana mult cu mine” / FOTO

13:45, 22.02.2024 - Mircea Bravo are toate motivele sa radieze de fericire! Celebrul vlogger a devenit tatic pentru prima oara! Ce imagine emoționanta a postat pe o rețea de socializare. Georgiana, partenera de viața a actorului, a nascut o fetița.

Cum i-a pus la punct Emilia Ghinescu pe barbații care ii fac avansuri pe Internet. Replica savuroasa a celebrei cantarețe / FOTO

11:45, 13.02.2024 - Emilia Ghinescu i-a pus la punct pe barbații care ii fac avansuri pe Internet. Celebra cantareața de muzica populara le-a dat o replica savuroasa fanilor ei. Iata ce postare a facut artista prin intermediul rețelelor de socializare!

O femeie din raionul Singerei a nascut o fetița, in drum spre maternitate: Familia are inca 4 copii

17:10, 12.02.2024 - O femeie de 38 de ani din satul Pepeni, raionul Singerei, a nascut in timp ce era transportata spre maternitate, in mașina ambulanței. Femeia a adus pe lume o fetița perfect sanatoasa, aceasta mai are acasa inca 4 copii.


Ce parere ai despre aceasta stire?