Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A murit Gloria Katz, scenaristă a filmelor 'Star Wars', 'Indiana Jones' şi 'American Graffiti'

Publicat:

, scenarista a filmelor "", "" si "", a murit la varsta de 76 de ani, din cauza unui cancer ovarian, potrivit contactmusic.com, scrie Mediafax.

Producatoarea si scenarista americana l-a ajutat in secret pe cineastul sa finalizeze scenariul pentru filmul cu care a debutat franciza de succes "", lansat in 1977.

Aceasta si sotul sau, regizorul si scenaristul , au redefinit personajul , interpretata de , inzestrand-o cu un caracter mai puternic si complex.

Citește și:…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Legendara Meryl Streep primește un Palme d’Or onorific

11:10, 03.05.2024 - Actrita americana Meryl Streep, in varsta de 74 de ani, va fi recompensata cu un trofeu Palme d’Or onorific in timpul ceremoniei de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes, pe 14 mai, au anuntat organizatorii evenimentului, citati de AFP. Meryl Streep, o legenda a industriei de la Hollywood,…

Cannes 2024: George Lucas va fi recompensat cu un trofeu Palme d'Or onorific

20:15, 09.04.2024 - Cineastul american George Lucas, creatorul francizei "Star Wars", va fi recompensat cu un trofeu Palme d'Or onorific pe 25 mai, in cadrul ceremoniei de inchidere a celei de-a 77-a editii a Festivalului de Film de la Cannes, au anuntat marti organizatorii evenimentului, relateaza AFP, conform Agerpres.

Regizorul Francis Ford Coppola implineste 85 de ani

10:15, 07.04.2024 - Regizorul Francis Ford Coppola s-a nascut in Detroit, Michigan, SUA, la 7 aprilie 1939, dar a crescut intr-o suburbie din New York. Tatal sau, Carmine Coppola, a fost compozitor si muzician, iar mama, Italia Coppola, actrita. Inca din perioada studentiei a pus in scena piese compuse de el. A obtinut…

(VIDEO) Eric Carmen, cunoscut pentru „All by Myself”, a murit

06:30, 12.03.2024 - Eric Carmen, fostul vocalist al trupei The Raspberries și cantarețul „All by Myself”, a murit, potrivit site-ului sau. Avea 74 de ani. „Cu o tristețe extraordinara impartașim vestea sfașietoare despre moartea lui Eric Carmen”, se spune intr-o postare de pe site-ul sau. „Dulceul nostru, iubitor și talentat…

Accident terifiant in Vrancea! O persoana a murit, iar cinci au fost ranite / FOTO

22:35, 10.03.2024 - Intr-un tragic incident rutier ce a avut loc duminica seara in Vrancea, un accident terifiant a lasat in urma o persoana decedata și alte cinci ranite. Coliziunea a avut loc pe DN2 - E85, in zona localitații Urechești.

Un student de 26 de ani a cazut și a murit pe terenul de fotbal de langa „Kauflandul” aflat pe strada Banu Maracine

14:50, 06.03.2024 - Un tanar de 26 ani a murit, marți seara, pe un teren de sport din municipiu, zona Kaufland, in timp ce juca fotbal. Echipajul medical care... The post Un student de 26 de ani a cazut și a murit pe terenul de fotbal de langa „Kauflandul” aflat pe strada Banu Maracine appeared first on Special Arad ·…

CAZ ȘOCANT Un elev de 12 ani din Baia Mare a murit dupa ce i s-a facut transfuzie de sange

13:10, 05.03.2024 - Un elev de 12 ani din Baia Mare a murit dupa ce i s-a facut transfuzie de sange in urma unei intervenții chirurgicale: The post CAZ ȘOCANT Un elev de 12 ani din Baia Mare a murit dupa ce i s-a facut transfuzie de sange first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?