Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

X Factor Romania sezonul 2, episodul 2 (30 septembrie 2012): Ieseanca Francisca Dulceanu a facut furori

Publicat:


X FACTOR. Francisca Dulceanu are 18 ani, e din Iasi si a reusit sa impresioneze juriul de la X Factor in timpul preselectiilor. De cand a vazut-o, Delia a fost convinsa ca bruneta o sa-i susprinda in mod placut.

Francesca a interpretat melodia "At last" de la . Bruneta canta atat de bine incat ii lasa pe jurati cu gura cascata si striga toti un "DAAA!" convins

 

Citeste articolul mai departe pe agendadeiasi.ro…  

Sursa articol: agendadeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incepe turneul de promovare pentru Activ

00:41, 10.05.2024 - Sezonul regulat al campionatului eșalonului secund feminin s-a incheiat, de astazi, emoțiile mutandu-se la Iași.Asta pentru ca urmeaza turneul de promovare, care va stabili cele doua echipe care vor promova direct și cele doua care vor merge la baraj. Cele opt echipe calificate la acest turneu, care…

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 14 din sezonul 3. Mara Oprea: „Mama era singura care știa, n-am spus nimanui”

23:05, 18.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Bravo, tata! Rezumat episodul 9, sezonul 2, din 14 aprilie. Taticii merg in camping cu copiii

01:06, 15.04.2024 - In episodul 9 din noul sezon Bravo, tata!, telespectatorii au putut viziona cum taticii impreuna cu copiii merg in camping. Vezi cele mai noi episoade din noul sezon al serialului pe Antena 1 și in AntenaPLAY

Alerta meteo - Incepe sezonul furtunilor: avertizare cod galben emisa de ANM

17:11, 06.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) avertizeaza ca vremea se strica sambata dupa amiaza in mai multe zone ale Moldovei. Specialiștii au emis avertizare cod galben de vant puternic, grindina și descarcari electrice. Sunt vizate numeroase localitați din județele Iași și Vaslui.

Podcastul lui Ionuț Vulpescu - invitata, Irina-Margareta Nistor (sezonul 3, episodul 28)

10:35, 01.04.2024 - A tradus peste 3000 de filme, dublate, in secret, timp de 5 ani. Nu i-a fost teama de Vest, pentru ca de acolo venea cultura, pe care in timpurile negre ale vechiului regim nu o mai putea obține decat prin carți și marele ecran.

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 11 din sezonul 3. Ioana Blaj: „M-am pregatit pentru actorie fara sa știe nimeni!”

23:06, 28.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 7 din sezonul 3. Valeriu Ilisie: „Ma cucerește tot mai tare de fiecare data cand o vad!”

23:05, 29.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Cel mai ‘vulgara melodie romaneasca’ a strans aproape 400.000 de vizualizari pe YouTube intr-o singura zi. Cine este Erika Isac

14:45, 16.02.2024 - Erika Isac este una dintre cele mai talentate artiste de la noi. Pe cand avea doar 15 ani, tanara a fost remarcata de Horia Brenciu, Delia și Ștefan Banica Jr. la X Factor Romania. Ulterior, ea a reușit sa ajunga pana in finala concursului One True Singer. Are o mulțime de fani pe rețelele de […] The…


Ce parere ai despre aceasta stire?