Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

38 de ani de la accidentul nuclear de la Cernobîl. Zelenski: „Radiațiile nu au granițe. Centrala Zaporojie trebuie să fie eliberată”

Publicat:
38 de ani de la accidentul nuclear de la Cernobîl. Zelenski: „Radiațiile nu au granițe. Centrala Zaporojie trebuie să fie eliberată”

Presedintele ucrainean a avertizat vineri cu privire la riscul unui incident nuclear in contextul in care se afla sub ocupatie rusa, o atentionare prilejuita de comemorarea a 38 de ani de la catastrofa de la Cernobil, informeaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zelenski, un nou apel. Sa primeasca rachete Patriot, sa fie acceptata in UE si NATO

09:45, 29.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a lansat duminica un nou apel catre comunitatea internationala sa se grabeasca si sa livreze mai multe sisteme de aparare aeriana, sa inceapa discutiile oficiale pentru ca tara sa sa intre in Uniunea Europeana si sa invite Ucraina sa adere la NATO, relateaza…

Razboi in Ucraina, ziua 782. Mesajul lui Volodimir Zelenski pentru Occident: "Incetați sa mai tolerați terorismul rusesc!"

11:25, 15.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 782. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a lansat un apel tarilor occidentale sa aplice mai eficient sanctiunile instituite impotriva Rusiei pentru a impiedica "terorismul rusesc" in Ucraina.

Zelenski descifreaza planurile Rusiei in Europa: 'Putin nu va ierta niciodata asta / Rachetele ar putea zbura de maine'

10:00, 29.03.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski, a relatat intr-un interviu pentru CBS News ce ar fi capabila sa faca Rusia in Europa, 'chiar de maine'. Potrivit liderului ucrainean, rachetele rusești „chiar de maine ar putea zbura spre orice stat“. Zelenski a avertizat asupra unei amenințari la adresa…

Mesajul lui Volodimir Zelenski dupa ce Ucraina s-a calificat in grupa Romaniei de la EURO 2024

09:26, 27.03.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski le-a mulțumit jucatorilor echipei naționale, care au obținut calificarea la turneul final al Campionatului European din Germania (14 iunie - 14 iulie 2024).

Zelenski denunta alegerile din Rusia

22:25, 17.03.2024 - Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, denunta alegerile din Rusia drept o simulare ilegitima, menita sa perpetueze dominatia lui Putin. El critica dorinta lui Putin de a ramane la putere si manipularea procesului democratic in favoarea sa.

Vladimir Putin avertizeaza: Nimic nu precipita Rusia catre un razboi nuclear, dar ea „este gata” de acțiune

13:15, 13.03.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a avertizat miercuri Occidentul, intr-o declarație pentru agenția de presa rusa RIA Novosti și postul de televiziune „Rosia-1”, ca Rusia este, sub aspect tehnic, pregatita pentru un razboi nuclear. A dat insa asigurari – citat de „Le Figaro” – ca „scenariul unui razboi…

Biden pune presiune: „Nu ne mai permitem sa asteptam”

20:00, 13.02.2024 - Presedintele american Joe Biden a cerut Camerei Reprezentantilor sa aprobe „rapid” pachetul de ajutor pentru Ucraina adoptat marti de Senat, desi liderul republican din camera inferioara a Congresului a spus ca nu vrea sa-l examineze in forma actuala, potrivit AFP. „Cer Camerei sa il adopte rapid”,…


Ce parere ai despre aceasta stire?