Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

13 şoferi români de camion, reţinuţi în Franţa pentru furturi de sute de roţi de maşini de mare tonaj: „Ştiam ce făceau majoritatea şoferilor mei“

Publicat:

Autoritatile judiciare din Franta cer pedepse cuprinse intre 3 si 6 ani de inchisoare pentru 13 soferi de masini de mare tonaj din Dambovita, care au fost retinuti, vineri, pentru furturi de roti de camion.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cinci tineri, retinuti pentru ca ar fi sustras din mai multe masini, in Medgidia, judetul Constanta. Ce au constatat politistii?

14:25, 28.03.2024 - La data de 27 martie a.c., politistii din cadrul Politiei Municipiului Medgidia, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Medgidia, au retinut, pentru 24 de ore, cinci tineri, de 22 de ani, 19 ani, 25 de ani, 17 ani, respectiv 16 ani, potrivit IPJ Constanta. Conform…

Polițiștii au facut ravagii pe șosele din Dambovița! Au oprit 530 de mașini și au dat peste 200 de amenzi șoferilor

08:45, 10.03.2024 - Polițiștii au facut ravagii pe șoselele din Dambovița, in noaptea vineri spre sambata, pe șoselele din Dambovița, in cadrul unei acțiuni pentru creșterea gradului de siguranța a cetațenilor, prevenirea și combaterea infracționalitații, asigurarea unui climat de ordine și siguranța publica și prevenirea…

FURTURI IN FRANȚA Romani arestați pentru spargeri

10:20, 04.03.2024 - Cei patru hoți au fost arestați, iar investigațiile continua, suspectandu-se ca ar putea exista și alte furturi comise de aceștia The post FURTURI IN FRANȚA Romani arestați pentru spargeri first appeared on Informatia Zilei .

Romani arestați impreuna cu alte zeci de persoane implicate in 60 de crime. Rețeaua europeana din care faceau parte

21:55, 01.03.2024 - O rețea criminala - din care faceau parte inclusiv romani - acuzata de peste 60 de crime in Europa in ultimii zece ani a fost destructurata printr-o cooperare internationala declansata dupa un val de crime intre bande, in Grecia, relateaza AFP.

Suceveni reținuți pentru ca au fost implicați in furturi de catalizatoare auto in valoare ...

11:50, 16.02.2024 - Trei romani, printre care se numara și cel puțin un sucevean, au fost reținuți și trimiși pachet in Franța. Acolo, aceștia fac obiectul unei vaste anchete privind furtul de catalizatoare auto. Gruparea a acționat in perioada februarie 2022 - februarie 2024 in zona de nord-vest a Franței. Pana acum ...

Țara din Europa care platește jumatate din prețul unei mașini electrice. Ce subvenții aloca pentru hibrid

15:05, 01.02.2024 - Autoritatile dintr-un stat european vor sa sprijine industria auto cu subventii totale in valoare de 950 de milioane de euro, pentru a-i ajuta pe automobilisti sa faca trecerea la vehicule mai curate.

(video) Doi tineri, reținuți pentru zece furturi din mașini, de peste 100 de mii de lei: Ce risca

18:45, 30.01.2024 - Polițiștii de la Buiucani, cu suportul colegilor BPDS „Fulger”, au destructurat activitatea ilegala a unui grup infracțional specializat in furturi din automobile. Suspecții, doi tineri de 24 de ani din raionul Anenii Noi, pe parcursul a trei luni ar fi comis cel puțin 10 furturi din automobile in capitala.


Ce parere ai despre aceasta stire?