Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ziua Națională Idiș, marcată la Timișoara. Budapest Klezmer Band dă concert în Piața Unirii VIDEO

Publicat:

Ziua Naționala a Culturii și Teatrului Idiș, care va avea loc marți, 30 mai 2023, va fi celebrat la Timișoara, avand in vedere ca orașul deține titlul de a Europei 2023. Principalul eveniment va fi un concert susținut de .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Mircea Geoana a fost surprins printre oradeni, la un concert cu lautari

23:10, 10.05.2024 - Piața Unirii din Oradea a fost, vineri seara, gazda unui eveniment deosebit dedicat Zilei Europei, unde mii de persoane au fost martore la un spectacol muzical remarcabil oferit de Orchestra Naționala de muzica populara „Lautarii” și maestrul Nicolae Botgros.

VIDEO | AUR și USR se acuza reciproc dupa ce au fost aproape de bataie in centrul Timișoarei: 'Am dat peste extremiștii adevarați'

22:01, 10.05.2024 - Timișoara a fost scena unui conflict intre membrii AUR și reprezentanții USR, inclusiv viceprimarul orașului, Ruben Lațcau. Incidentul a avut loc joi seara, in timpul unei acțiuni electorale in Piața Unirii.  Cele doua partide se acuza reciproc de agresiune.

PROGRAM. Locatarii din Ciarda Roșie și Bucovina, invitați sa depene „povești din vecini”

11:45, 10.05.2024 - Proiectul „Povești din vecini” demarat de Casa de Cultura a Municipiului in cadrul programului „Indraznește!/Dare!”–Timișoara, Capitala Europeana a Culturii, prin programul EX-CENTRICA, dedicat organizarii de activitați culturale in cartiere, continua.

Controale a polițiștilor locali din Timișoara la barurile și terasele din Piața Unirii și Complexul Studențesc

14:36, 12.04.2024 - Polițiștii locali au desfașurat o acțiune organizata la barurile și terasele din apropierea unor unitați de invațamant. 30 de persoane au fost verificate in zonele Unirii și Complexul Studențesc.

Programul celebrarilor liturgice de Paști la Catedrala Romano-Catolica din Timișoara

09:10, 27.03.2024 - Romano-catolicii și reformații sarbatoresc Sfintele Paști la finalul acestei saptamani. Va prezentam programul celebrarilor liturgice cu ocazia Solemnitații Invierii la Domul Catolic din Piața Unirii.

FOTO. „Timișoara, orașul de pe Bega”. Expoziție la Palatul Apelor

17:25, 20.03.2024 - Expoziția de pictura „APA – Interferențe culturale” a fost vernisata miercuri, 20 martie, la Palatul Apelor din Timișoara. Cu aceasta ocazie, cladirea a fost redeschisa publicului. Expoziția se afla la cea de-a doua ediție, prima desfașurandu-se chiar anul trecut, cand Timișoara a purtat titlul de Capitala…

Folclor autentic, csardas și rock’n’roll intr-un nou concert de nota zece cu Nightlosers la Timișoara (video)

14:15, 29.02.2024 - Nightlosers e una din acele trupe care reușește de fiecare data sa te surprinda. Dincolo de amestecul inedit de rock’n’roll, blues, elemente folcorice și alte finețuri, baieții reușesc sa surprinda asistența intotdeauna grație faptului ca sunt adeseori imprevizibili, acest fapt fiind indubitabil și…

Formația Melting Dice a lansat un nou videoclip și susține un nou concert acasa

14:01, 26.02.2024 - Melting Dice va susține un concert acasa, la Timișoara, evenimentul urmand sa beneficieze de o deschidere asigurata de Ioan Popovici. Recent, formația timișoreana a lansat o noua melodie care poarta titlul de „Lucruri simple”, care beneficieaza și de un videoclip. Trupa de rock alternativ Melting Dice…


Ce parere ai despre aceasta stire?