Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ziua Brâncuși, marcată la Timișoara printr-un triplu eveniment. Ce expoziții inedite vor avea loc

Publicat:

A avut mai multe expoziții de etnosculptura in care a aratat iubitorilor de arta ce era ”inainte de Brancuși”. Arhitectul timișorean care Articolul Ziua Brancuși, marcata la Timișoara printr-un triplu eveniment. Ce expoziții inedite vor avea loc a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Eveniment european in premiera absoluta la Teatrul Național din Timișoara

20:05, 28.05.2024 - Un eveniment european in premiera absoluta va avea loc la Teatrul Național din Timișoara vineri, 14 iunie, in Sala Mare. Este vorba despre repetiția generala cu public a spectacolului „Trezire”, viitoarea premiera a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.

Zi trecuta cu vederea la Buzau, marcata așa cum se cuvine la Ramnicu Sarat

09:50, 12.05.2024 - Vineri, 10 mai 2024, la Ramnicu Sarat a fost organizat un eveniment cu tripla semnificație istorica pentru țara noastra. Armata, autoritațile judetene si locale, unitatile de invatamant si instituțiile publice și-au dat mana in cadrul unui eveniment dedicat celebrarii zilei de 10 Mai, moment ce marcheaza…

Seara cazurilor clinice, un eveniment sub tutela UMF Victor Babes

15:25, 16.04.2024 - „Seara cazurilor clinice”, un concept de succes adresat studenților și medicilor rezidenți de la Universitatea de Medicina și Farmacie Victor Babeș din Timișoara. Prezentari de caz captivante toate domeniile medicale, realizate chiar de tinerii medici, din cazuistica proprie. Inițiativa „Seara cazurilor…

Gustav Klimt la Timișoara. Mai multe expoziții imersive itinerante ajung in toamna in orașul de pe Bega

14:15, 11.04.2024 - MINA, Muzeul Imersiv al Noilor Arte din București, va organiza expoziții itinerante in Cluj-Napoca, Iași și Timișoara in cadrul proiectului MINA Pop-Up. Una dintre expoziții este dedicata pictorului Gustav Klimt.

Prefectura Dambovița, gazda unei expoziții de pictura inedite

22:41, 10.04.2024 - Eveniment inedit la Prefectura Județului Dambovița care a gazduit pentru mai bine de doua saptamani picturile unor copii foarte talentați. Media de varsta a micilor artiști nu depașește 9 ani, insa tablourile lor „reflecta nu doar lumea interioara a copiilor, ci ne ofera un canal de comunicare aparte…

Accident pe autostrada Vestului intre Timișoara și Arad

12:10, 06.04.2024 - Eveniment rutier pe autostrada Vestului. In jurul orei 7:15, pe #A1, km 522+800, Arad, sensul de mers spre Timisoara, un autotren a acrosat parapetul marginal și s-a rasturnat in șanț. Banda de urgența este inchisa. .Se estimeaza reluarea circulației normale pana la ora 14.

Palatul Apelor din Timișoara, redeschis publicului amator de expoziții de pictura

17:00, 18.03.2024 - Administrația Bazinala de Apa Banat redeschide pentru public porțile Palatului Apelor din Timișoara cu un eveniment cultural. Este vorba despre o noua expoziție de pictura, in cadrul manifestari „APA-Interferențe culturale”, aflata la a doua ediție.

Ziua Maghiarilor, marcata la Timisoara. Dominic Fritz: "Faptul ca putem sa comemoram aceasta zi impreuna in pace este mare lucru" VIDEO

19:55, 15.03.2024 - Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, prin care se aniverseaza 176 de ani de la revolutia maghiara impotriva dominatiei habsburgice, a fost marcata și la Timișoara, orasul unde a și luat sfarsit Revolutia, in 1849.


Ce parere ai despre aceasta stire?